Egy idős hölgy világ körüli útra cserélte a kemoterápiát

Egy idős hölgy világ körüli útra cserélte a kemoterápiát

Norma egy 90 éves néni, akit nem került el a balszerencse az elmúlt időszakban. Miután elvesztette a férjét, rákkal diagnosztizálták. Ő azonban úgy döntött, hogy élete hátralévő részét nem fogja kórházban tölteni, hanem helyette körbeutazza a világot.

Ha egy 90 éves nénire gondoltok, akkor az első dolog, ami eszetekbe jut valószínűleg nem a kalandvágy és a világutazás lesz. Erre cáfol rá Norma, akinek miután férje halálával és saját betegségének tragikus hírével kellett megküzdenie, élvezni szeretné az életet. Az elmúlt fél éve így valószínűleg izgalmasabban és kalandosabban telt, mint a tiétek.

Eldöntötte, hogy nem kér a kemoterápiából és nekivágott a hosszú útnak. Természetesen meglepte a döntésével a családját, a barátait és az orvosokat is, de megakadályozni nem tudták és nem is akarták terve megvalósításában. Az egyik orvosa így nyilatkozott:

Orvosként mindennap látjuk, mit él át a beteg egy ilyen kezelés során. Szörnyűek a mellékhatások és hogy őszinte legyek, az sem biztos, hogy túléli a műtétet, amely során eltávolítjuk a tumort. Norma azt teszi, amit hasonló helyzetben én is tennék.

A család azonban nem engedte ilyen könnyen útnak, ezért vele tartottak és elkísérték az összes helyre, amit meg szeretett volna látogatni. Az utazás során sok nemzeti parkot látogattak meg, több Amerikán kívüli országba is eljutottak. Szerencsére Norma végig jól érezte magát és miután megtapasztalta az élet borús oldalát, most a pozitívumokra koncentrál.

Another table...

Közzétette: Driving Miss Norma – 2016. február 23.

Nagyon örülök, hogy ennyi embernek példaként szolgálhatok. Minden nap haladjatok egy kicsit előre, ennyi az egész!

– üzente Facebookon a követőinek, akik már több mint 5000-en vannak. Kövessétek őt ti is, ha egy kis inspirációra van szükségetek a szürke hétköznapokban!

No words.

Közzétette: Driving Miss Norma – 2016. február 23.

Over roots and rocks, we went off road! Trusting the #1 son! Thanks, Karma Mobility!

Közzétette: Driving Miss Norma – 2015. szeptember 14.