Ezt nem hisszük el: az egész világ ezen az anya-lánya fotón ámuldozik

Ezt nem hisszük el: az egész világ ezen az anya-lánya fotón ámuldozik

Kaptátok már magatokat azon, hogy egy megnyilvánulásotok után felhördültetek, hogy te jó ég, teljesen olyanok vagytok, mint az anyátok? Ettől a fotótól most az egész világ egy emberként hördült fel.

Napvilágra került ugyanis egy fotó, ahol a 25 éves Shaylyn és az egykor 25 éves édesanyja, Fiona látható egymás mellett. A hasonlóság döbbenetes.

A képet Skayla nővére beküldte az Imgurra, és több mint 4 millióan nézték meg. A lány szerint a hasonlóságuk itt nem ér véget, mindketten odavannak a teáért, végtelenül optimisták és szenvedélyesek. Szinte mindig boldogok, mosolyognak, és noha csóválja a fejét anyja spontaneitásán, rá kell jönnie, hogy ő is pont ugyanolyan.

Imádom az anyámat, bár tudom, minden gyerek ezt mondja a szüleiről, én tényleg szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen közel állunk egymáshoz. Ő a legcsodálatosabb nő a világon!

– mondta Shayla a Hello Giggles magazinnak, én pedig arra biztatlak titeket, szedjétek elő a régi képeiteket, és nézzétek meg, mennyire hasonlítotok egymásra. És persze mondjátok neki sokat, hogy szeretitek, vagy vállaljatok be egy ilyen menő anya-lánya tetoválást!

Ti mennyire hasonlítotok az anyukátokra?