Egyéb kategória

Ti küldtétek: ezt utáljátok a reggeli öltözködésben

Azt imádom bennetek, csajok, hogy vannak női világfájdalmak, amik ha elhangzanak, olyan összefogást és együttes sírvaröhögést produkáltok, hogy komolyan popcornt kell vennem, hogy nézzem, mint a moziban. Persze, társulok hozzátok én is.
vous - 2016.02.28.
Ti küldtétek: ezt utáljátok a reggeli öltözködésben

Emlékeztek? Kitettünk egy képes kérdést a Facebook-oldalunkra, mégpedig ama borzalmas reggeli mit vegyek fel-szindrómáról, és megkérdeztük tőletek, hogy mit gyűlöltök a legjobban a reggeli öltözködésben.

Forrás:
VOUS

Ti pedig nagyon beindultatok, nem győztétek kommentelni, hogy mi minden bosszant benneteket, tele volt az egész üzenőfal sírva nevetős emojikkal. Most össze is szedtem a legszebb gyöngyszemeket.

…nincs egy ruha, amit felvehetnék…

Forrás:
giphy

Előző este megálmodom, hogy milyen lesz a szettem, aztán reggel, mikor felveszem, nem az igazi, vagy teljesen más hangulatban ébredek, és hosszú percek mennek el egy új outfit megálmodásával.

Az, hogy nem tudom, milyen az idő odakint, és így azt sem tudom, mit vegyek fel.

Amikor eltervezem előző este, hogy miben szeretnék menni, majd reggel rádöbbenek, hogy az az időjárásnak nem megfelelő.

Az, hogy felveszem az egyik színű fehérneműmet, rá egy ugyanolyan színű felsőt, nacit, aztán a pulcsinál rájövök, hogy mégsem azt akarom (mert snassz, kövérít, szélesít, nem áll jól…). Leveszem a nacit, mert a másik pulcsihoz nem illik, illetve a fehérnemű sem maradhat, mert más színűhöz más illik… elkéstem.

Hogy az egyik blúzban úgy nézek ki, mintha terhes lennék.

A garbó-effektus: smink, haj kész, és akkor kitalálom, hogy igazából garbót akarok felvenni.

Forrás:
giphy

Nem szoktam mindent kivasalni, mivel úgyis összetúrom a nagy sietségben, így az én legnagyobb problémám: Hát… ezt ki kéne vasalni…

Ha valami bennetek maradt még, írjátok meg nekünk!

.

.

Ajánlott cikkek