Ti már pénteken tudtátok: Freddie képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon

Ti már pénteken tudtátok: Freddie képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon

Öt adást izgultunk végig, míg szombat este végre kiderült, hogy Freddie képviselheti Magyarországot Stockholmban az Eurovíziós Dalfesztiválon. Örülünk? Örülünk!

Nemhiába, ti már pénteken tudtátok, hogy ki fogja megnyerni A Dal 2016 versenyét. És tényleg igazatok volt: Freddie, Fehérvári Alfréd Gábor képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalversenyen, Stockholmban, Pioneer című dalával.

De lássuk, mi is történt a A Dal 2016 döntőjében!

Nem hazudtoltam meg magam, először Tatár Csilla ruháján akadt meg a szemem, ami olyan volt, mint egy népmese. Tetszett is meg nem is, a lényeg, hogy ő jól érezze magát benne, különösebben nem szúrta a szemem. Következett a zsűri. Az utolsó adásban tűzpirosban bíráltak, illetve mondtak véleményt, majd pontozták a produkciók végén a négy legjobb dalt. Mondanom sem kell, Zséda tündökölt leginkább a pirosban, nekem talán ez a szettje tetszett a legjobban az adások alatt. Nektek pedig ez.

Az est harmadik női főszereplője Tóth Andi volt, na meg a haja. Andi frizurája legalább akkora volt, mint a tehetsége. Tupír a köbön, majd négyzetre emelve. Szerintem nem kellett volna.

Egy kicsit megőrültünk!!!mindjárt színpaddddd