Ruharészletek és kiegészítők az Oscaron, amelyekbe nagyon könnyű beleszeretni

Ruharészletek és kiegészítők az Oscaron, amelyekbe nagyon könnyű beleszeretni

Sokat és sokszor írtunk arról az utóbbi napokban, milyen fontos az Oscaron a vörös szőnyeg, amelyre a világ egyik legnagyobb divatbemutatójaként is tekinthetünk. A legszebb ruhákról természetesen nem feledkezünk meg a VOUS-n. Előtte egy kis csemege: elhoztam nektek néhány nagyon izgalmas és különleges részletet.

Chloe Pirrie és az art deco részletek

Imádom az art decót, egyszerűen nem lehet megunni. Chloe Pirrie, az Ifjúság című film színésznője ruhájával idézi ezt az izgalmas művészet- és divattörténeti korszakot.

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Sofia Vergara és a fülbevaló

Sofia nem tud meglepetést okozni – maximum annyival, hogy idén nem sellőfazonú ruhát választott. De általában ugyanazt az összhatást hozza. Amin megakadt a szemem, az a fülbevalója, azon belül is a kék kövecske volt. Imádnivaló.

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Saoirse Ronan és a felemás fülbevaló

Teljesen beleszerettem ebbe a friss, üde ötletbe. Ennyi játékosságra szükség is van a vörös szőnyegen.

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Heidi Klum és a hatalmas virág

Emlékeztek, amikor a Szex és New York sorozatban feltűnt az első, ruhára tűzött hatalmas selyemvirág? Nem tudom, Heidi Klum mit tud, amiért minden évben ott van az Oscaron, de idén lehet, hogy ő lesz a retrókirálynő, aki visszahoz egy sokéves trendet?

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Charlotte Rampling és a... sok-sok részlet

A nyakvonal, a mandzsetta, a zsebek a mellkason. Imádom! Aki már túljutott azon, hogy királylányosat játsszon a vörös szőnyegen, tisztában van azzal, mi áll jól neki, és mer okosan merész is lenni, na, akkor lesz ilyen a végeredmény. A színével nem vagyok kibékülve, de ennek ellenére nagyon izgalmas szett.

Objektum doboz