Pénzéhes bróker? Hősszerelmes? Tudd meg, melyik Leonardo DiCaprio lennél!

Pénzéhes bróker? Hősszerelmes? Tudd meg, melyik Leonardo DiCaprio lennél!

Leonardo DiCaprio egy ikon. Szerintem az egyik legjobb színész a földön, ha nem a legjobb. Szerepek sorában bizonyította tehetségét, sok-sok különböző karaktert hozott zseniális alakítással, amelyekben egy csepp kétségünk sem támadt, hogy ez valóban ő. Nyilván épp ettől zseniális. De ti tudjátok, hogy hozzátok melyik illik a legjobban? Hamarosan kiderül!

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy Leonardo DiCaprio így vagy úgy, de mindenkit megszólított már karrierje során. Nincs még egy színész – kivéve Johnny Depp –, akit ennyi szerepben láthattunk már a mozivásznon úgy, hogy mindig tudott és tud mutatni nekünk valami meglepőt. Egy új arcot, amit eddig nem láthattunk tőle.

Ettől is marad olyan különleges és ezért kapja fel mindenki a fejét egy olyan filmelőzetesre, amelyben az ő neve hangzik el. Tudjuk, hogy erre a filmre érdemes pénzt áldozni, mert nem fogjuk megbánni.

Kezdve a Titanickal, ami pályafutásának igencsak az elején volt, de ettől függetlenül minden idők egyik legszebb filmje. Mondjuk nekem az abszolút kedvencem A Wall Street farkasa. Abban is az a jelenet, amikor Leo a hotelből a földön mászva jut el a kocsijáig, amit állítása szerint épségben hazavezetett.

Nos, másnap kiderül, hogy kicsit sem. Legalábbis az autó outlookjából, a félig leszakadt ajtóból és a motorháztetőre ragadt apró fűcsomókból erre következtethetünk. Ezzel a karakterrel én eléggé tudtam azonosulni. Veletek mi a helyzet? Ti tudjátok, hogy melyik Leonardo DiCaprio által megformált karakter illik hozzátok a legjobban?

A következő tesztből kiderül!