Egyéb kategória

S. O. S. segítség, ha nem tudjátok bekapcsolni a karkötőtöket

Ismerős az érzés: reggel gyorsan szeretnénk feldobni a karkötőnket, de sehogy sem tudjuk bekapcsolni azt. Aztán szomorúan nélküle indulunk útnak. Hogy ez ne forduljon elő, hoztunk nektek egy szuper tippet, meglátjátok, a fejeteket fogjátok majd, hogy ez eddig miért nem jutott eszetekbe.
vous - 2016.03.05.
S. O. S. segítség, ha nem tudjátok bekapcsolni a karkötőtöket

Reggeli készülődés, öltözködés, sminkelés és kiegészítők kiválasztása… Minden nő számára ismerős, azonban amikor a karkötőhöz érkezünk, percekig szenvedünk a felvételével. Ha nincs a közelben, aki segítsen, akkor van, hogy feladjuk.

Két trükköt is hoztunk nektek, amivel ezentúl egyszerűen fel tudjátok venni a karkötőtöket.

Az elsőhöz szükségetek lesz cellux ragasztóra/sebtapaszra és ollóra. Vágjatok le egy kb. 1 cm hosszú darabot a ragasztóból vagy a sebtapaszból. Ragasszátok vele a karkötő kapocs előtti részét a csuklótokhoz. Így megakadályozhatjátok, hogy a karkötő elcsússzon a bekapcsolás pillanata előtt, és egyszerűen be tudjátok kapcsolni. Amikor végeztetek, távolítsátok el a ragasztót.

A második trükkhöz csak egy gemkapocsra lesz szükségetek. Hajtogassátok szét úgy a kapcsot, hogy csak egy horog maradjon. Ezt a kampót akasszátok bele a karkötő kapcsába. A széthajtogatott résszel pedig tartsátok egy helyben az ujjaitok segítségével. És pillanatok alatt be tudjátok kapcsolni.

Forrás:
https://hu.pinterest.com/pin/173177548150184838/

Nektek van valami szuper karkötős praktikátok? Írjátok meg nekünk!

Ajánlott cikkek