Egyéb kategória

A totálisan elrontott frizurát is meg lehet menteni

Mindenki ismeri az érzést, amikor hatalmas reményekkel térünk be a fodrászatba, azonban mégis csalódottan kell távoznunk. Sajnos senki sem immunis a rossz hajvágásra, bármikor előfordulhat, hogy az új frizurát nem úgy valósítja meg fodrászotok, ahogy megálmodtátok. Az ilyen helyzetekre hoztunk nektek néhány trükköt, melyek segítségével pánikolás és hiszti nélkül is át tudjátok vészelni ezt a roppant kellemetlen időszakot.

vous - 2016.03.04.
A totálisan elrontott frizurát is meg lehet menteni

Számos oka lehet annak, hogy miért nem az elképzeléseiteknek megfelelően alakult a várva várt hajvágás. Előfordulhat, hogy nem kellően értettétek meg magatokat a fodrászotokkal, esetleg nem a megfelelő szakemberhez fordultatok. Bármi is álljon a háttérben, sajnos senkinek sincs időgépe, hogy visszaforgassa az órát, és a szörnyűnek tűnő kreálmányt semmisé tegye. Egy ideig még muszáj lesz ezzel a frizurával élnetek, de megígérhetjük nektek, nem kell folyton sapkát hordanotok, hogy tükörbe tudjatok nézni. Ha valóban utáljátok az új frizurátokat, íme 5 tanács, mielőtt pánikba esnétek vagy bármilyen drasztikus döntést hoznátok.

1. Várjatok!

Forrás:
www.pexels.com

Igen, ezt könnyű mondani, és senki se szeret várni. Azonban sok esetben megtörtént már, hogy kilépve a szalonból utáltátok az új külsőtöket, de egy-két héttel később megszerettétek azt. Előfordulhat az, hogy tényleg rosszul vágják le a hajatokat, de sokszor csak megdöbbentek a szokatlan külsőtökön. Várjatok egy hetet, csináljatok pár képet magatokról, így teljesen más perspektívában láthatjátok a hajatokat, ami akár még tetszhet is.

2. Formázzátok magatok!

Forrás:
www.pexels.com

Pár nappal a szörnyű eset után mossátok meg a hajatokat, és állítsátok be magatoknak. Csak ti tudjátok, hogy szeretitek igazán a frizurátokat, és lehet, hogy egy másfajta beszárítás egészen új összképet fog eredményezni.

3. Elő a hajgöndörítővel!

Bizony, göndör fürtökön kevésbé látszódnak a nem megfelelően vágott haj jelei, így, ha tehetitek, hajvasaló helyett most inkább a göndörítőhöz nyúljatok először.

4. Vitaminos hajkúrára fel!

Forrás:
www.pexels.com

Manapság több olyan hajvitamint is lehet már kapni, melyek a gyorsabb növekedésében segítenek. Természetesen nem egyik napról a másikra kell csodát várni, ezek a vitaminok csupán abban segítenek, hogy kicsit gyorsabban és minél erősebben nőjenek vissza fürtjeitek.

5. Menjetek vissza a szalonba!

Legyen ez az utolsó lehetőség a listátokon. Ha tényleg mindent megtettetek azért, hogy elfogadjátok a sérótokat, mégsem sikerült, menjetek vissza a fodrászotokhoz, és beszéljetek vele! Próbáljatok megoldást találni a problémára, ha elfogadható időn belül tértek vissza, valószínűleg ingyen is elvállalja korrigálást. Viszont jó, ha tudjátok, valószínűleg a megoldás egy még rövidebb frizurában fog rejleni, szóval gondoljátok meg, mielőtt belevágnátok.

Ajánlott cikkek