Szex vagy vágy – de melyik van előbb?

Szex vagy vágy – de melyik van előbb?

A világ azt sulykolja belénk, hogy a vágy mindig magas fokon kell hogy égjen, nem kis lelki válságot okozva ezzel néhány embernek, legfőképpen a nőknek. De tényleg úgy lenne, ahogyan mondják? A vágy nélkül nincsen szex?

Elvárás ugyanis – azt hiszem, nevezhetem így a társadalmi nyomást –, hogy a nőknek tocsogjon a bugyijuk, lehetőleg gyakran, hogy mindig szexre készen álljanak. Ha ez nem így vagyon, akkor ott baj van, elmúlt a vágy, lőttek a kapcsolatnak. Mi van akkor azzal a mondással, miszerint

evés közben jön meg az étvágy?

Szerencsére nem kell magát senkinek rosszul éreznie, a tudósok most már rámutattak arra is, hogy az emberek többségénél a vágy nem oka a szexnek, hanem pont hogy a következménye.

A nőknek tényleg több idő kell, hogy beinduljanak

Hiába próbál a gyógyszeripar pénzt nyerni a női Viagrán, be kell látni, a kérdés nem az, hogy hogyan keltsünk mesterségesen vágyat a női testben, az igazi kérdés ez:

milyen szeretkezés kell a nőnek, hogy ellazuljon, élvezze a szexet, és felébredjen benne a vágy?

Forrás:
pixabay

A szexuális felmérések alapján az érzéki, játékos szeretkezésre vágynak, amiben benne foglaltatik az egész test kölcsönös masszírozása 30–45 percen keresztül. Nincs lesből puncira támadás, bármennyire is azt hinnék a pasik (és nők), hogy attól egyből az egekbe csapnak a vágy hullámai.

A nők legnagyobb panasza az, hogy a partnerük rohan, afféle pornós tempóban igyekszik megejteni az aktust, így el sem tudnak mélyedni az érzésekben, sőt ez a legnagyobb vágygyilkos dolog a világon.

Szóval, uraim!

Ha tényleg el akarjátok csábítani a csajotokat, akkor 30 percen keresztül csak csókolgassátok, simizzétek a teste minden pontján, anélkül hogy a melleihez vagy a puncijához nyúlnátok. Higgyétek el, az eredményt ti sem fogjátok bánni.

Ti pedig, csajok, nyomtassátok ki a tanulmányt, és toljátok eléjük, ékes bizonyítékként, hogy igenis jogos a kérésetek!