Budapesti tippek Tom Hanksnek: itt találkozhat a VOUS-lányokkal

Budapesti tippek Tom Hanksnek: itt találkozhat a VOUS-lányokkal

Most, hogy Tom Hanks második körét futja Budapesten, a VOUS-lányokkal úgy gondoltuk, egy kicsit elszórakozunk, és nem azt mutatjuk be, hogy hol szelfizett eddig a sztár, hanem, hogy ő hol találkozhat a VOUS-lányokkal.

Tom Hanks jelen pillanatban is azon munkálkodik, hogy egy csúcsszuper filmet hozzon össze, az Infernót. Teszi ezt Budapesten. Mielőtt elmondanánk neki, hogy találkozhat velünk, eláruljuk, hogy eddig merre járt hazánkban, és hogy szelfizte szét Budapestet.

Azt már tudjuk, hogy kedvenc étterme a Borkonyha, előző látogatásakor és most is készített képet az ott dolgozókkal. Talán a Borkonyhások kicsit féltékenyek lehetnek, hiszen 2015-ben Tom Hanks Giannival is készített szelfit, talán együtt főztek egy jót? Nem. Gianni szerepelni fog a most készülő Infernoban.

Ám mondok jobbat: 2015-ös látogatásakor Takács Nóri operatőre, Bence is összefutott vele az utcán, de akkoriban a Ráday utca egyik optikusát is meglátogatta, hiszen Budapestet csak éles szemmel szabad stírölni. Amikor már tisztán látott, a Terror házába is elnézett. Legutóbb pedig szerdán látták a sztárt a Dob utcai Doblo Bor & Bárban.

Tom Hanks a Borkonyhában

Közzétette: Borkonyha – 2016. február 25.

Tom Hanks a Doblóban

Tom Hanks Giannival 2015-ben

Forgatas nap vegen!!! Super volt!!! Grazie !!!