Egyéb kategória

Mítoszok, amiket egy idősebb nő, fiatalabb férfi kapcsolatról gondoltok, pedig tévesek

Az idősebb nő olyan, mint az érett bor. Tartása, stílusa, kisugárzása van, aminek a ragyogását még a rosszindulatú feltételezések és mítoszok sem tudják beárnyékolni.
vous - 2016.03.05.
Mítoszok, amiket egy idősebb nő, fiatalabb férfi kapcsolatról gondoltok, pedig tévesek

Az idősebb nők ugyanis már túl vannak azon, hogy mások véleményével foglalkozzanak, és ez teszi őket annyira szexivé és vonzóvá a férfiak szemében is. És hogy ez a cikk azért íródna, hogy növeljük az idősebb nők piaci értékét? Ó, istenem, dehogy. Ők vérbeli pumák, köszönik szépen, jól megvannak egyedül is, céltudatos nőként. De azért oszlassunk el pár tévhitet, jó?

Forrás:
pixabay

A pumák ragadozók, akik lecsapnak az ártatlan fiatal pasikra

Lecsapnak? Ragadozók? Ugyan. Hibás az a feltételezés, hogy lecsapnának a fiatal srácokra, nincsenek rászorulva. A fiatal pasik éppúgy lecsapnak a szexi nőstényekre, csak mert bejön nekik a pumaságuk, mint ahogyan másnak bejön a szőke csaj vagy a nagy fenék. És igen, simán kezdenek fiatal fiúkákkal is, ha valamiért megragadják a figyelmüket.

A fiatal pasi, idősebb nő kapcsolat eleve halálra van ítélve

Ha Demi Moore és Ashton Kutcher kapcsolatát vesszük alapul, ott sem a korkülönbség volt a baj, hanem az, hogy Ashton szeretett kikacsingatni. Teljesen mindegy, hogy hány év van a két fél között, a lényeg az elköteleződés, és az, hogy összeilljenek. Egy idősebb nő néha azért köt ki egy fiatalabb férfi mellett, mert nem elég neki az idősebb férfiak energikussága. Az energikus, sportoló, dolgozó nők jobban kiteljesednek egy fiatalabb férfi mellett.

Egy fiatal pasi nem képes fenntartani egy puma nő figyelmét

Az értelmi intelligencia nem kor függvénye. A fiatalabb srácoknak is van esélyük egy idősebb nőnél, a kulcsszó az összecsiszolódás. Lehet, a pasi ott ragad beszélgetni késő éjszakáig egy pohár bor mellett az élet értelméről, és az is lehet, hogy a nők rászoknak az ejtőernyőzésre. Az élet ettől szép, nem?

Egy idős nő nem akar szülni

Ez abszolút nem kor függvénye, hanem egyszerű párkérdés. Fiatal, korban összeillő párok is mentek már szét amiatt, mert rájöttek, hogy az egyikük gyereket akar, a másikuk nem. Ne általánosítsunk, egyre több nő vállal később gyereket.

A nő nem illik bele a fiatalabb pasi életébe, és fordítva

Kár, hogy nem tudok ide fintorgó fejet bevágni, mert ez úgy hülyeség, ahogy van. Egy pár bármikor kaphat negatív visszajelzést, nem kell ehhez nagy korkülönbségnek lennie a pár két tagja között. Ha megkapjátok, hogy „hé, nem tudtam, hogy van egy fiad!” és hasonló megjegyzéseket, akkor ideje elgondolkoznotok, hogy az a barát talán nem is igazi barát.

Egy idősebb nő hamar kiöregszik a kapcsolatból

Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy az életünk során megtörténhet bármi, de tényleg bármi. Depressziósak lehetünk, bezárkózhatunk, és higgyétek el, a stressz is képes éveket öregíteni rajtatok. Egy fiatal is megöregedhet lélekben, és egy nő, aki már megette a kenyere javát, tudja, hogyan küzdje le ezeket, milyenek a pokolbéli víg napok. Higgyétek el, bizonyos kor után már csak fiatalodnak.

Ajánlott cikkek