Egyéb kategória

Izgalmasnak hitt helyzetek, melyek a valóságban megölik a vágyat

A filmek tele vannak egyértelműbbnél egyértelműbb utalásokkal, miszerint milyen a tökéletes szex. Szó se róla, a képernyőn minden jól néz ki, és valahol minden nő szeretné azt képzelni, a valóságban is úgy néz ki a szex, de ki kell ábrándítsalak benneteket: nem.
vous - 2016.03.05.
Izgalmasnak hitt helyzetek, melyek a valóságban megölik a vágyat

Persze, attól még kipróbálunk pár dolgot a filmek hatására, mert úgy néz ki, hogy nagyszerű dolog, de a végén gyakran keserű szájízzel és azzal az érzettel szálltok ki az egészből, hogy oké, ez is megvolt, de soha többé. A Hello Giggles össze is gyűjtött egy csokornyi szexi dolgot, ami a valóságban egyáltalán nem az!

Szex a zuhany alatt

Nagyon szexi, főleg, mert jó azt hinni, hogy a ti kezetek is pont ÚGY csúszik le az üvegen, mint a filmekben, de ehelyett inkább rémült kapkodás uralkodik el rajtatok: a csempe csúszik, nincs fogódzkodó, kicsi a hely, túl meleg a víz, túl hideg, túl… Á, hagyjuk abba!

Forrás:
giphy

Szex az autóban

Az emberek többsége átesik ezen, de ha már autós szex, akkor inkább limuzin mint egy Tico. Szerintem mindannyian tudjuk, mi a probléma vele: nulla mozgástér, túl sok műanyag és vas, ráadásul nem lehet szabadulni a gondolattól, hogy mindjárt bekopog egy rendőr elemlámpával…

A túlértékelt 69-es

Kezdjük a magasságbeli különbséggel: mi van akkor, ha egy égimeszelő jön össze az alacsony törékennyel? Különben is, hogyan lehet egyszerre koncentrálni a „munkára” és közben élvezni a pillanatot? Szerintem felváltva egyértelműen jobb a koncepció. Szerintetek?

Szex a tengerparton

Tüzes dolognak hangzik, és valljuk be, gyakori vágyálom, hogy a tenger habja nyaldossa a talpatokat, miközben a lágy homokban… LÁGY homokban?! Nincs az a védőréteg és takaró, amivel kivédhetnétek a homok csípős szúrását, és higgyétek el: mindenhova bejut. MINDENHOVA.

Szex az erdőben

Nos, igen. Egy holdfény sütötte tisztás, tücsökszerenáddal a háttérben: mi más kellene egy forró éjszakához? Mondjuk egy bogármentes, viszketésmentes éjszaka? Még ha bátrak is vagytok, és ettetek már bogarat, mint a VOUS-lányok, a szabad ég alatt összebújásnak vannak kellemetlen részei is.

Tejszínhab és egyéb fincsiségek

Hát, nem tudom. A végén kijönni a szexből úgy, mint egy habos torta…

Forrás:
giphy
Ajánlott cikkek