Lejárt szavatosságú bonbon helyett ünnepeljétek pasik nélkül a nőnapot!

Lejárt szavatosságú bonbon helyett ünnepeljétek pasik nélkül a nőnapot!

Március beköszöntével bizonyára már ti is izgatottan várjátok, hogy végre megérezzétek az első tavaszi fuvallat melegségét. Különösen kecsegtető ez a hónap a lányok számára, hiszen nemsokára itt van március 8., vagyis a nőnap. Kedves lányok, három tippünk is van számotokra, hogy mivel tölthetnétek el ezt a csodálatos napot, akár pasik nélkül!

A nők jogait kivívó mozgalom hangulata napjainkra már alábbhagyott, helyébe ismét a virágcsokrok és csokibonbonok megállíthatatlan hada lépett. Ennek ellenére nem szabad megfeledkeznetek arról, milyen hosszú utat jártak be felmenőitek, hogy egyenjogúságotokat végül kiharcolhassák. Mára már nem csupán emancipált leányokká váltatok, de akár vezérigazgatókként is meg tudtok állni a lábatokon, sőt képesek vagytok mindemellett még támogató társakként és szerető anyákként is bizonyítani.

A rengeteg szerep, melyet be kell töltenetek, kiérdemli számotokra az elismerést, és egy napot, mely csakis titeket ünnepel. Élvezzétek hát ki! Ha nem feltétlenül arra vágytok, hogy családotok férfi tagjai vagy szerelmetek egy sarki közértben vásárolt, lejárt szavatosságú édességgel lepjen meg titeket, hát tegyetek ti azért, hogy jól érezzétek magatokat ezen a napon! Mik a lehetőségeitek? Ha nincs ötletetek, hoztunk nektek három fantasztikus tippet, hogyan ünnepeljétek magatokat és nőiségeteket.

Csajos nap a barátnőkkel

Forrás:
pexels

Nincs is annál jobb, amikor egy igazán feledhetetlen napot tudtok tartani a barátnőitekkel. Körömlakkozás közben kibeszélhetitek szívetek gondjait, megnézhettek egy Oscar-díjas filmet, esetleg főzőcskézhettek közösen valami finomat. Higgyétek el, az ehhez hasonló napokra mindenkinek szüksége van, garantált a teljes kikapcsolódás és lelki feltöltődés.

Gyerünk ki a szabadba!

Szerencsére minden évben gondolnak rátok a rendezvényszervezők, és jobbnál jobb programokkal várnak titeket. Nézzetek körül, számos szabadtéri program, koncert és színházi előadás közül választhattok, siessetek, le ne maradjatok róluk!

Wellnessnap anyukátokkal

Itt a remek alkalom, hogy egy kis kényeztetéssel egybekötött újabb közös élménnyel legyetek gazdagabbak édesanyátokkal. Kivel is ünnepelhetnétek meg leginkább ezt a napot, mint azzal a nővel, aki világra hozott titeket? Köszöntsétek fel egymást, biztos mindkettőtök számára emlékezetes marad a pillanat.

Nektek milyen a tökéletes nőnap?