Egyéb kategória

Csipkerózsika szépségtrükkjei: így szépüljetek éjszakánként

A szépségápolás fontos, a rohanó hétköznapokban is kötelező időt szakítani rá. Persze ezt ti is tudjátok, de valljuk be, nem minden héten van időnk arcmaszkokra és hajpakolásokra. Van egy jó hírünk: olyan szépségápolási trükköket hoztunk nektek, amivel még az alvási időtökön is spórolhattok.
vous - 2016.03.16.
Csipkerózsika szépségtrükkjei: így szépüljetek éjszakánként

Álomszuszékok, jó hírünk van a számotokra, ezentúl nem kell rohannotok reggelente, el fogtok készülni időben, úgy, hogy még több időt töltötök a szépségápolással. Itt vannak azok a trükkök, amiket alvás közben is alkalmazhattok.

1. Ránctalanítás

Természetesen sokat segít mindenkinek a megfelelő éjszakai és nappali arckrém, de egy kis extra hidratálásért keressetek alvómaszkokat, amik alvás közben simítják ki a makacs szarkalábakat.

Forrás:
weheartit.com

2. Kiszáradt lábak

Egy hosszú nap után igazán megérdemel egy kis kényeztetést a lábatok. Garantáltan nem fog kiszáradni, ha este, lefekvés előtt alaposan bekenitek kedvenc puhító krémetekkel és húztok rá egy zoknit.

Forrás:
weheartit.com

3. Kócos haj

A reggeli készülődésből nyerhettek fontos pillanatokat, ha selyem ágyneműhuzatra váltotok, így nem fog beakadni a hajszál az ágyneműbe, hanem elcsúszik rajta és így kevésbé töredezik. Egy másik trükk, ha összefogjátok a hajatokat, így nem gubancolódik össze az éjszakai forgolódás közben.

Forrás:
weheartit.com

4. Telt ajkak

A kókuszolaj sokféle felhasználási módjáról már írtunk nektek, most a szátokat hidratáljátok vele elalvás előtt. Reggelre hidratált és telt ajkakkal fogtok ébredni.

Forrás:
weheartit.com

5. Kézápolás

Az örök dilemma, hogy mikor kézkrémezzünk… Ha reggel, akkor a kávésbögrétek csúszik ki a kezeitek közül, ha a munkában, akkor nem tudtok rendesen dolgozni. Természetesen az éjszaka a legmegfelelőbb napszak erre. Miután bekuckóztatok a pihe-puha ágyatokba, kenjétek be vastagon a kezeiteket, így lesz ideje felszívódni a krémnek reggelig.

Forrás:
weheartit.com

6. Szempillák

A ricinusolaj egy igazi csodaszer! Ha az esti sminklemosás után átfésülitek a pilláitokat vele, akkor legalább 8 órán keresztül lesz ideje hatni. Ha napi rendszerességgel ismétlitek a kencézést, akár már 8 hét után hosszabb szempillátok lehet.

Forrás:
weheartit.com

7. Egészséges bőr

Az esti rutinotokba iktassátok be mindenképp az E-vitaminozást. Elképesztő eredményt érhettek el, ha pár csepp olajat eloszlattok a bőrötökön. Fényesebb és egészségesebb lesz az arcotok reggelre.

Forrás:
weheartit.com

Plusz egy tipp: az így nyert perceket pedig töltsétek alvással!

Ajánlott cikkek