Egyéb kategória

A megfelelő nadrágzsebbel csalhattok formás popsit magatoknak

Bizonyára ti is megtapasztaltátok, hogy a nadrág vásárlás hosszadalmas, időigényes, folyamat. Először is tisztában kell lennetek a saját testalkatotokkal. Ha már tudjátok, hogy a kör, a homokóra, a négyzet, vagy a körte forma a tiétek, jöhet egy újabb kihívás, a fazonok és az apró részletek megismerése. Ebben segítek most nektek!

vous - 2016.03.11.
A megfelelő nadrágzsebbel csalhattok formás popsit magatoknak

Nagyon fontos, hogy a testalkatotoknak megfelelő fazont válasszatok, hiszen ha nem így tesztek, a hibáitokat hangsúlyozzátok ki, az előnyös részek helyett. De jó hír : minden hiba korrigálható és csak egészen apró, pici részleteken múlik az összhatás.

Gondoltátok volna hogy mennyire sokat számít, hogy hol, és milyen zsebek vannak a nadrágotokon?

Tartsatok velem, a következő zseb-kisokos ebben nyújtanak eligazítást!

Kerek formák – kör

Ha ilyen alkattal rendelkeztek, a csípőtök és a feneketek formásan, gömbölyűen ívelt.

Amit válasszatok: olyan nadrágot, amelynek a zsebei elől, hosszan, szinte függőlegesen futnak. Ezzel nyújthatjátok az alakotokat, és optikailag keskenyebbé tehetitek a csípőtöket. Az sem baj, ha hátul nincsenek zsebek, csak egy íves szabásvonal.

Amit semmiképpen se válasszatok: oldalt nagy zsebekkel, komplikált szabásvonalakkal díszített fazont. Ez a csípőre tereli a hangsúlyt, és szélesít. A hátul, magasan elhelyezkedő kisebb méretű zsebek, még szebbé és feszesebbé teszik a kerek hátsótokat. Felejtsétek el, a nagyméretű, komplikált farzsebeket. Éljetek ezekkel a trükkökkel!

Karcsú formák – homokóra

Ha ilyen szupernőies alkatotok van, arra igazán büszkék lehettek.

Amit válasszatok: nyugodtan szerezzetek be magas, derék szabású nadrágot, sok szabásvonallal. Fontos viszont, hogy ezek a vonalak ne a csípőtök legszélesebb pontján fussanak, hanem feljebb, így hangsúlyozva a karcsú derekatokat.

Amit semmiképp se válasszatok: Nem szerencsés, ha elöl vízszintesen futó zsebekkel díszített nadrágot viseltek. Maradjatok a klasszikus, farmernadrág zsebeknél. Az egymástól túl távol eső farzsebek előnytelenül szélesítik a csípőt, ezt nem árt észben tartani!

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Igenis minden alkatra létezik a tökéletes farmer

Farmervásárlás során gyakran találkozhattok olyan kifejezésekkel, amelyeket nem árt megjegyeznetek, hiszen ezek segítségével tudjátok a megfelelő fazonú és méretű ruhákkal bővíteni a ruhatáratokat. Készítettem nektek egy kis útmutatást illusztráció formájában, hogy az olyan kifejezések, mint a bootcut, a boyfriend, a straight és társaik többé ne jelenthessenek nehézséget egy VOUS-lánynak sem. Nézzétek meg!

Fiús formák – négyzet

Ha ilyen alkatotok van, igazán szerencsések vagytok, a legtöbb fazon jól fog mutatni rajtatok.

Amit válasszatok: magas derekú nadrágot, ez hosszítja a lábat, nyújtja az alakot és igazán kecses megjelenést kölcsönöz.

  • Ha zseb nélküli nadrágot választotok, semmi nem terelheti el a figyelmet a lábaitokról. Ha keskeny, és egyenes a csípőtök, optikailag kicsit szélesíthetitek.
  • Határozzátok meg a legszélesebb pontotokat, és keressetek olyan nadrágot, amelynek az első zsebeinek az íve ott végződik.
  • Vagy olyat, ahol ebben a pontban díszítések vannak.
  • A dupla zsebektől se féljetek, tereljétek a hangsúlyt a csípő részetekre.
  • A kerek , aszimmetrikus, ívelt farzsebek is előnyösek lesznek rajtatok, mert kerekítik, és ívessé teszik az amúgy szögletes, egyenes alkatotokat.

Amit semmiképp se válasszatok: olyan fazont, amely mély ülepű, mivel a felsőtestetek, és csípő- láb részetek nem túl ívelt, így aránytalanul hosszúnak fog tűnni a felsőtestetek egy ilyen fazon viselésekor. A túl alacsonyan levő farzsebek pedig túl laposnak mutatják a feneketeket. Keressétek az íves szabás vonalakkal rendelkező darabokat, és az izgalmas részleteket!

Nőies formák – körte

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Ez az alkat pont ellentéte az előzőnek: nagyon ívelt és nőies. Ha ilyen alakotok van, optikailag keskenyíthetitek.

Amit válasszatok: első zseb nélküli nadrágok. A középen, elől futó szabásvonal vagy hajtás is keskenyíti az alakot. Ha mégis zsebes fazont választotok, a zseb legyen magas elől és hátul. Így nem kell attól tartani, hogy pont a legszélesebb ponton helyezkedik el.

Amit semmiképp se válasszatok: olyan nadrágot, amin széles, lapos, hangsúlyos oldalzsebek vannak, vagy feltűnő zsebfedős zsebek.

divat nadrág grafika

13 nadrágfazon, amit minden divatos nőnek ismernie kell

Vannak a nadrágos nők és vannak a szoknyás nők. És vannak azok, akik nadrágot és szoknyát is szívesen viselnek – a legbohémebbek egyszerre. De melyik nadrágfazon kinek áll jól, és mikor érdemes viselni? Ide kattintva ezt nézhetitek meg!

Ajánlott cikkek