Test

„Életem legjobb döntése volt!” – A mellkisebbítésről beszélt a Modern család sztárja

A mai világban szinte szitokszónak számít, ha egy méretesebb mellekkel rendelkező nő kiejt a száján valami olyasmit, hogy a nagy mell nem is annyira király dolog.
vous - 2016.03.12.
„Életem legjobb döntése volt!” – A mellkisebbítésről beszélt a Modern család sztárja

Pedig a túlontúl nagyra sikeredett cici is tud nehéz napokat okozni viselőjének, bármilyen hihetetlen is. Ezért is örülünk annyira annak, hogy a Modern család színésznője nem fél kivillantani mellkisebbítő műtétjének hegeit. Mi is írtunk róla, hogy a SAG-díj-átadó gála után, mikor szóvá tették neki a kilátszódó hegeket, rendkívül nyugodtan válaszolt a Twitter-posztjában:

Srácok! Egyetlen oka van, hogy nem törekszem arra, hogy elrejtsem a sebeim: nem szégyellem őket, ezek már a részemmé váltak!

Forrás:
AFP

Most pedig még nyíltabban nyilatkozott arról, milyen érzés volt 17 évesen túlesni a műtéten, majd az új, kisebb mellekkel élni. Mint mondta, ez a műtét volt a „legjobb és legnagyobb döntés az életében”.

Míg a legtöbb sztár igyekszik titkolni a plasztikai műtétjeit, a tudálékos testvér szerepét játszó színésznőnek esze ágában sincs ezt tenni már csak azért sem, mert példaképként szeretne azok előtt állni, akik félnek a mellkisebbítő műtét mellett dönteni. Pedig egy ilyen döntés hozzájárulhat nemcsak a testi, hanem a lelki egészséghez is.

Emlékszem, műtét előtt elmentem vásárolni a barátaimmal, és sírtam a próbafülkében, mert egyszerűen semmi sem állt normálisan rajtam a melleim miatt.

– mondta Ariel, és mi igazán büszkék vagyunk rá, hogy őszinteségével és közvetlenségével segíti a hasonló problémával küzdő nőtársait.

Ajánlott cikkek