Egyéb kategória

A narancsbőr ellen kávéval vegyétek fel a harcot!

Van egy jó és egy rossz hírem. Kezdem a rosszal: a cellulittól gyakorlatilag lehetetlen megszabadulni. A jó hír viszont, hogy a kávé hatására a cellulitgödröcskék csökkenhetnek. Hurrá, akkor igyunk sok kávét! Nem, sajnos ez nem így megy!
vous - 2016.03.12.
A narancsbőr ellen kávéval vegyétek fel a harcot!

Milyen jó lenne a narancsbőrtől élvezetesen megszabadulni! Csak innánk a kávét naphosszat, aztán estére eltűnne a cellulitisz. Nem is értem, miért nem így működik.

Mivel nem Meseországban élünk és a szomszédunk sem a szőke herceg, így sajnos a narancsbőrrel ádáz harcot kell vívnunk a legtöbbünknek. (Ha nektek mégis a szőke herceg a szomszédotok, higgyétek el, ő se bírna el a cellulitisszal, sárkánnyal talán.)

Vissza a kávéhoz!

A kávé élénkítő hatása a benne lévő antioxidánsoknak köszönhető. Ugyanez a „varázslat” a bőrünkön is működik.

Forrás:
pexels.com

Amikor kávézaccal dörzsölitek a bőrötöket, a súrlódásnak köszönhetően a vérerek kitágulnak, a vérkeringés ezerrel beindul. Ez a folyamat pedig a narancsbőr egyik legnagyobb ellensége. Ha nem szeretnétek az otthoni kávézaccot a bőrötökre kenni, akkor irány a drogéria vagy a kedvenc kozmetikai üzletetek, ott találtok majd kifejezetten erre célra készített kévászappant vagy kávézaccot tartalmazó tusfürdőt, krémet.

Ne felejtsétek el, önmagában nem elég, ha minden nap dörzsölitek a bőrötöket, az egészséges táplálkozás és a rendszeres sport nélkül esélytelenek vagytok a narancsbőr ellen!

De azért jó tudni, hogy kávéval is tudunk tenni a csodás bőrért!

Ajánlott cikkek