Egyéb kategória

Michael Schumacher menedzsere megszólalt: ezért nem beszél a pilóta állapotáról

Michael Schumacher 2013-ban bekövetkezett síbalesete óta nem sokat lehet tudni az egykori Forma–1-es pilóta állapotáról. Svájci otthonában berendezett magánkórházában ápolják, a rajongók pedig csak remélik a legjobbakat. Hosszú idő után most végre megszólalt Schumacher menedzsere, Sabine Kehm.
vous - 2016.03.14.
Michael Schumacher menedzsere megszólalt: ezért nem beszél a pilóta állapotáról

Sabine Kehm egy sajtókonferencián részletesen elmagyarázta hallgatásuk okát, és elárulta, valójában Schumacher konkrét célja volt, hogy karrierje lezárulta után elzárkózzon a nyilvánosság elől, és mint magánember folytassa tovább az életét.

Egyszer hosszasan beszélgettünk Michaellel, és azt mondta nekem: jövőre ne is hívj, szeretnék eltűnni. Szerintem a titkos álma az volt, hogy egy nap ezt megtegye. Én most emiatt akarom védelmezni a kérését, ezért nem szeretném, hogy bármi is napvilágra kerüljön.

Sabine Kehm állítása szerint ma már még kevesebbet mondana Schumacher állapotáról a sajtónak, a pilótával megbeszéltek alapján.

Forrás:
DAVID EBENER / DPA

Próbálunk meghúzni egy tiszta határvonalat. Megengedjük, hogy tudósítsanak a sportról, de mindent, ami ezen túlmegy, ami a privát szféra területére tartozik, megvédünk, és perelni is fogunk, hogy ezzel gátoljuk meg a további hasonló híradásokat. Sajnos még mindig elég intenzíven kell fellépnünk ennek kapcsán

– nyilatkozta a menedzsernő. A teljes nyilatkozatot elolvashatjátok az M4 Sport oldalán.

Ajánlott cikkek