Egyéb kategória

Rémálomba illő üzenetet kapott egy férfi és viccet csinált belőle

Alex Moss egy átlagos manchesteri férfi, aki hátborzongatónak tűnő szituációba került költözése után. Bár úgy látszik, egyáltalán nem rettent meg, mi biztosan nem így reagáltunk volna a történtekre. Egy levél szerint ugyanis több mint másfél évtizede figyeli egy idegen. Hogy mi volt a reakciója? Eláruljuk!
vous - 2016.03.16.
Rémálomba illő üzenetet kapott egy férfi és viccet csinált belőle

Moss az új házába való költözése után a hálószobai padló felhelyezésén dolgozott, amikor szembesült egy papírfecnin hagyott üzenettel, amin a következő mondatot szúrta ki: „Mindig figyelni foglak” – írja a Lost at e Minor.

Forrás:
lostateminor.com

Helló. Üdvözöllek a szobámban. Jelenleg 2001 van és épp ezt a szobát dekorálom. Remélem, élvezed az életed, gondolj arra, hogy mindig is figyelni foglak! Darren Clucas.

A levélből kiderül, hogy azt a ház korábbi lakója, Darren Clucas hagyta ott. Alex ahelyett, hogy futott volna az életéért, vagy legalább a rendőrségre ment volna, a Reddit és a Twitter közösségi oldalakhoz fordult segítségért. Lefényképezte a neki szánt sorokat, abban reménykedve, hogy megtalálja Clucast.

Alex kitette az egész üzenetet, a posztban pedig hozzátette, hogy a költözés után, a hálószobai utómunkálatok során találta azt. Olyan hashtageket használt, amik talán eljuttatják az elkövetőt hozzá.

Egy D_Clucas nevű felhasználó a következőt válaszolta: „Nem én voltam, esküszöm. Élvezd a Guest Roadot. Micsoda ház!”

Egy másik fellhasználó is hozzászólt: „Azt hiszem, nem feltételezted volna, hogy a leveled megtalálják 15 év után. Még nagyobb sztori lett volna, ha 300 évvel később került volna elő.”

Ezután egy felhasználó kifejtette, hogy briliáns ez a történet. Egy másik azzal viccelődött, hogy Alex megtalálta-e már a holttesteket a kertben. Egy biztos, mi egy ilyen vicctől szívrohamot kaptunk volna.

Mi lett volna a ti reakciótok?

Ajánlott cikkek