Egyéb kategória

Vékonyabbak vagytok egy A4-es papírnál? – Újabb őrült kihívás terjed az interneten

Vannak jópofa internetes kihívások, a hideg vizes adakozós például teljesen pozitívan csapódott le bennem, de ez a legújabb, „tartsd magad elé a papírt!” kihívás abszolút negatív üzenetet közvetít.
vous - 2016.03.18.
Vékonyabbak vagytok egy A4-es papírnál? – Újabb őrült kihívás terjed az interneten

Az egész lényege ugyanis az, hogy egy A4-es fehér lapot kell a hasatok elé tartani, és akkor vagytok menők, ha a papír lefedi a derekatokat. Ennek hatására a twitterezők és az instagramozók belelkesültek – főleg a lányok –, és egymás után lövik a papíros fotóikat. Van, aki a pólója alá gyűri, és van, aki órákat pazarol el az életéből arra, hogy kivitelezzen egy pózt, hogy úgy tűnjön, a derekuk keskenyebb, vagy legalább megvan akkora, mint a papír szélessége. Ennél jobban csak a Túlsúly Utáló Kft. húzása idegesített fel.

Az egyébként ugye megvan, hogy a papír mérete az egynegyede az átlagos nők derékméretének?

Szerencsére megjelentek az ellenpéldák is

Ők azok, akiknek még nem ment el az eszük, és ráébredtek, hogy mekkora kárt tehet ez azokban a bimbózó tinilelkekben, akik még nem elég erősek és érettek ahhoz, hogy felismerjék, nem attól lesznek szépek vagy inkább szebbek és tökéletesek, hogy a derekuk nem haladja meg egy A4-es papír szélességét. Ez is csak a testszégyenítés egyik burkolt változata.

Volt, aki szeretettel átölelt egy papírlapot azzal az üzenettel, hogy ne tegyen senki papírlapot maga elé, mindenki úgy tökéletes, ahogy van. De persze nem maradhatott el a kiparodizált jelenet sem: egy lány XXXXL-es méretű papírt tartva maga elé bemutatott ennek az esztelen kihívásnak.

Ajánlott cikkek