Sztálin unokája egy igazi amerikai punk

Biztos, hogy a szemöldökötök most legalább a hajatok vonaláig felszalad a meglepetéstől. Chrese Evans nem igazán reklámozta származásának történetét, csak barátai és maximum a szomszédai ismerték a true sztorit. Chrese Evans ugyanis Sztálin unokája.

Édesanyja az öt évvel ezelőtt elhunyt Szvetlana Allilujeva, Sztálin egyetlen leánya volt. Szvetlana 1967-ben hagyta el a Szovjetuniót, majd az Egyesült Államokban telepedett le. Itt habarodott bele negyedik férjébe, egy építészmérnökbe. Az ő közös gyermekük Chrese, aki egyébként Olgaként cseperedett fel, és csak felnőttként tette le voksát a névváltoztatás mellett.

Forrás:
Facebook

Chrese 44 éves, és talán nem bírta tovább magában tartani a titkot: ugyanis egy olyan képet dobott fel magáról az egyik közösségi oldalra, amitől mindenkinek leesett az álla. A karján tetováláshegyek, az ajkában piercingek, a nyakából és a csuklójáról láncok csüngtek. Persze van a kezében egy játék pisztoly és az oldalán egy játék töltényekkel teli övtáska. A The New York Post szerint „igazi amerikai punk”. Egyébként buddhistának tartja magát, és van egy saját régiségboltja.

„Én a nagyapámról sokáig azt tudtam, hogy a második világháború három győztes államférfijának egyike volt. De aztán egyszer az anyám leültetett, és elmondta a valóságot. Akkor szereztem tudomást nagyapám bűneiről” – idézi a The New York Post Chrese Evanst. Ő egyébként nem politizál, és most már Oroszországhoz is csak annyi köti, hogy szereti és rendszeresen el is készíti az oroszok híres borscs levesét.

Hát egy biztos: a nagypapája most forog a sírjában, efelől nincs kétség.