Egyéb kategória

Orvosait is lenyűgözte a lebénult lány csodálatos gyógyulása

2010-ben teljesült Megan álma: rengeteget fogyott és egy fitneszmagazin címlapján is pózolhatott. Pár hónappal később azonban egy tragikus baleset következtében a lány élete teljesen megváltozott.
vous - 2016.03.23.
Orvosait is lenyűgözte a lebénult lány csodálatos gyógyulása

Megan Toriót akkori szerelme kilökte egy mozgó teherautóból, ami 65 km/h-val ment. A baleset következtében megsérült a gerince, így a lány mellkastól lefelé teljesen lebénult és tolószékbe kényszerült – írja a Little Things.

Az orvosok azt mondták, soha többé nem tud majd járni, ami összetörte az álmát, hogy fitneszmodell legyen. Fizikailag és érzelmileg is teljesen összeomlott, úgy gondolta, sosem talál majd olyan embert, aki szereti őt és tisztelettel bánik vele. Elvégre ki akarna egy olyan nővel lenni, aki nem tud járni, sőt szexelni sem? – tette fel magának a kérdést.

De ugorjunk vissza egy picit az időben! Ő Megan. Bár még csak 28 éves, már sok fájdalmat és nehézséget elviselt.

Forrás:
Instagram/ Megan Torio

2010-ben rengeteget fogyott, egy fitneszmagazin címlapján is pózolhatott. Jó úton haladt afelé, hogy megvalósítsa álmát és fitneszmodell legyen. Azonban eljött a baleset napja…

Forrás:
Instagram/ Megan Torio

A lány, annak ellenére, hogy lebénult, újra edzeni kezdett. Immáron másodszorra kezdett el küzdeni az álmáért – bár most az orvosok azt mondták, semmi esélye nincs. Nem volt garancia arra, hogy valaha újra járhat, minden egyes nap edzett, edzett és edzett. A megerőltető, kemény munka után pedig eljött a nagy pillanat: felállt, később pedig már egy kis segítséggel lépéseket is tudott tenni.

A gyógyulási folyamata közepén találkozott Roddal, aki bebizonyította neki, hogy léteznek elfogadó, szerető és támogató férfiak, 2012-ben pedig összeházasodtak.

I love my poohbear so much

Megan Torio (@meganfitness) által közzétett fénykép,

A lány tovább dolgozott a testén és hihetetlen módon fejlődött az állapota, az orvosok értetlenül álltak a történtek előtt. Évekkel a szörnyű baleset után pedig újra valósággá válhat az álma. Nézzétek csak, most milyen állapotban van!

A lány az Instagramon dokumentálja gyógyulását, hogy kitartásával és akaraterejével másoknak is erőt adjon. Mi pedig csak ámulunk és bámulunk, hogy milyen erős és inspiráló nők léteznek. Minden tiszteletünk Megané!

The fact that they told me I would never walk again is seriously why I work through all the pain and all the bull sh** and to see the miracle of true determination and faith put together and what miracles can do when you believe!!! I’ve never quiet, I haven’t quiet and I won’t quiet! And even though I know it won’t be easy, it’s actually been pure hell through all of this, and wouldn’t even wish it on my worst enemy! I know my dreams will be worth everything! To inspire the world!!!!!!! To be a first partial paraplegic fitness model #active #diet #spinalcordinjury #disabled #determination #disability #fit #exercise #eatclean #cleaneating #getfit #MorpheMe #love #lifestyle #livebetter #booty #bikini #bikiniprep #bodybuilding #fitness #fitnessmodel #fitnessaddict #prep #passion #paraplegic #willpower #womanlift #weightlifting #workout #strong #spinalcordinjury

Megan Torio (@meganfitness) által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek