Egyéb kategória

Így segít a Facebook a brüsszeli merényletben érintetteknek

A kedd reggeli brüsszeli robbantások nemcsak a helyi lakosságot, a népet és az országot rázták meg, hanem az egész világot.
vous - 2016.03.22.
Így segít a Facebook a brüsszeli merényletben érintetteknek

A robbantások során 26 ember meghalt, több magyar is megsérült a 151 eddig felfedezett sérültből, de vélhetően ennél nagyobb tömegeket érint a terrortámadás. A kint élő magyarok létszáma több az itt említetteknél, éppen ezért családok tömegeit tölti el aggodalom rokonaik és ismerőseik biztonságával és személyes állapotával kapcsolatban.

A nepáli földrengés során ismertetett Facebook-alkalmazás, a Facebook Safety Check ebben az esetben is tökéletesen segítségünkre lehet. Az érintett embereknek nincs más tennivalójuk, mint egy kattintással tudatni a közösséggel, hogy állapotuk és biztonságuk megfelelő.

Nem véletlen a feltételezés, miszerint előre kitervelt terrorcselekményről van szó, több jel is erre utal. A párizsi merénylethez hasonlóan a világ most is kimutatja együttérzését és támogatását a Facebookon is, ezúttal Belgiumnak, Pray For Belgium néven.

Az oldalon csak képeket találunk, amik megosztásával mi is kifejezhetjük támogatásunkat és tiszteletünket az érintett ország felé.

#prayforbelgium

Posted by Pray For Belgium on Tuesday, March 22, 2016

Ajánlott cikkek