Egyéb kategória

A brüsszeli reptér szerdán sem nyitott ki

A keddi brüsszeli terrortámadás elkövetői közül ketten öngyilkos merénylők voltak, de harmadik társuk elmenekült a helyszínről. Őt még mindig keresik.
vous - 2016.03.23.
A brüsszeli reptér szerdán sem nyitott ki

Négy hónap telt el a párizsi terrortámadások óta, de a világ ismét gyászba borult, a brüsszeli áldozatokért. A brüsszeli repülőtéri robbantások elkövetői közül ketten, egy testvérpár öngyilkos merényletet hajtottak végre, de harmadik társuk elmenekült a helyszínről. Az első információk szerit Najim Laachraoui-t szerda délelőtt Brüsszel Anderlecht nevű külvárosában elkapták a rendőrök, ám mint kiderült a hatóságok valaki mást fogtak el helyette. A férfi a merénylet előtti utolsó pillanatokban pánikba esett, nem robbantotta fel a nála lévő bombát, és elmenekült a reptérről – írja a The Guardian.

Brüsszel főreptere továbbra is zárva van, de a menetrend szerinti járatokat átirányítják a charleroi-i, a liége-i és a hollandiai ostende-i repterekre – tudtuk meg a Brussels Airlines oldaláról. Budapestről csak a diszkont légitársaságok járatai indulnak Brüsszelbe. A Budapest Airport Facebook-oldalán kedd óta nincs friss információ, továbbra is arra kérik az utasokat, hogy két órával a járatuk indulása előtt érkezzenek meg a reptérre.

Tisztelt Utasaink!A brüsszeli események miatt elrendelt magasabb készültségi fokozatban azt tanácsoljuk utasainknak,…

Közzétette: Budapest Airport – 2016. március 22.

Ajánlott cikkek