Egyéb kategória

Nagyon megalázta a szoptató kismamát egy pincérnő

Manapság egyre jobban előtérbe kerül a szoptató kismamák nehéz helyzete. Nekünk, nőknek természetes az, ha valaki éppen eteti a kisbabáját, azonban a férfiaknak legtöbbször még mindig zavarba ejtő egy ilyen szituációt látni. Pláne, ha nyilvános közegben történik. A texasi Dylan Downing is megtapasztalhatta nemrég, hogy egyes emberek mennyire nem tudják kezelni ezt az egyébként teljesen természetes folyamatot.

vous - 2016.03.22.
Nagyon megalázta a szoptató kismamát egy pincérnő

A közelmúltban a Texasból származó Dylan Downing egy helyi szusibárban ebédelt. Vele tartott két hónapos gyermeke, Mason is. Ebéd közben a kisfiú egyszer csak sírással jelezte, hogy bizony ő is éhes. Édesanyja nem tétlenkedett sokáig, ott helyben elkezdte szoptatni kisbabáját. Ami viszont ezután történt, arra senki sem számított, Dylan pedig végképp nem gondolta volna, hogy hasonló előfordulhat vele.

Az étteremben három férfi panaszkodni kezdett a pincérnőnek, mivel zavarta őket, hogy Dylan előttük szoptat, és fedetlen melleit kell látniuk. Ez még nem is olyan meglepő, a legtöbb férfit ugyanis zavarba hozza, ha nyilvános helyen szemtanúi lehetnek egy szoptatásnak. Az igazán meglepő a pincérnő viselkedése volt.

Az akkor műszakban lévő felszolgáló ugyanis megfogott egy szalvétát, és letakarta vele Dylan melleit és csecsemőjét. Az anyuka rögtön reagált, letépte magáról a szalvétát, és megkérdezte a nőt, miért nyúlt hozzá, és miért takarta le őt és gyermekét egy vászonszalvétával.

Dylant felháborította az eset. Texasban nem büntetik a nyilvános szoptatást, teljesen jogosan kiakadt azon, miért kellett ilyen kínos szituációt átélnie. Véleménye szerint ezek csak mellek, az interneten bárki ingyen nézegetheti más nők kebleit, így nem értette, hogy miért ne használhatná arra, amire igazán való, a szoptatásra.

Később – mikor a történet napvilágra került – a pincérnő elismerte, hogy hibázott, és először Dylannal kellett volna beszélnie, és bocsánatot is kért. Elmondta, hogy semmi gondja nincs azzal, ha valaki nyilvánosan eteti a kisbabáját, ő csak meg akarta oldani a problémát, de rosszul sült el.

Ti mit gondoltok a nyilvános szoptatásról?

Ajánlott cikkek