Egyéb kategória

Téli bunda tavaszra: támadnak a szőrös lábak

Gyanta, epilátor, szőrtelenítő krémek, szőrbenövés és barátai… ugye szinte érzitek a fájdalmat? Mit szólnátok, ha valaki azt mondaná, soha többé nem kell átélnetek egyiket sem? Nem buzdítunk senkit a szőr növesztésére, sem annak irtására, de azt ajánljuk, gondoljátok végig, hogy megéri, vagy sem.
vous - 2016.03.24.
Téli bunda tavaszra: támadnak a szőrös lábak

Mindenféle trend létezik, ha a szőr eltüntetéséről, vagy annak meghagyásáról van szó. Gondoljatok csak a csillámporos hónaljszőrre, amit már Nina megírt nektek. Most a szőrös lábak jöttek éppen divatba. A Bustle egyik szerzője, Meg, szőrös lábbal él, tapasztalatait pedig megosztotta a világgal. Ezeket hoztuk most el nektek.

1. Semmi vágás és seb

Nincs olyan nő a világon, aki még nem vágta meg magát borotvával. Amikor egy milliméternyi vágástól annyi vért láttok a kádban, mint a szombat éjszakai horrorfilmben összesen, akkor biztosak lehettek benne, hogy a borotva okozta a sebet. Örömmel mondanátok ti is búcsút ennek, ugye?

2. Kiszáradt lábak

Sűrű szőrtelenítés esetén a megfelelő hidratálókrém vagy olaj megtalálása nagyobb kihívást jelent, mint GPS nélkül megtalálni egy idegen helyet. Olyanra van szükségetek, ami hidratál, de nem csíp, nyugtat és hosszan is tart, az illata pedig legyen olyan, mint egy tavaszi virágokból álló csokor. Mindezt a hercehurcát elkerülhetitek, ha megbarátkoztok a szőrös lábatokkal.

Forrás:
pexels

3. Szélfútta lábszőr?

Meg szerint semmihez nem fogható az érzés, amikor a lágy tavaszi szellő csiklandozza a lábszőrét. Nekünk azért lenne egy-két tippünk arra, ami ennél jobb érzés.

4. Egy gonddal kevesebb

Ha belegondoltok, hogy mennyi időt vesz el az életetekből a szőrtelenítés, biztos, hogy a kedvenc sorozatotokban előrébb járnátok most, na de ki az, aki szőrös lábbal nézne meg egy Szex és New Yorkot?

5. Petting lábszőrrel

A bundát meghagyó szerző meglepő érve a szőrös láb mellett az, hogy a petting része is lehet a pihés lábak ingerlése. Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de ez nekünk lehet, hogy a petting végét jelentené.

6. Nőiesség?

A meghagyott szőr kifejezhet természetességet és pozitív testképet is a felnövő kislányaitoknak. Valóban jobb lenne, ha később kezdenének el a szépséggel foglalkozni a kislányok, de akkor mi különbség lenne a férfi és női lábak között egy olyan világban, ahol a legtöbb pasi is szőrtelenít!?

7. Ne akarj megfelelni másnak

Meg azt ajánlja, ha nem tudtok dönteni, hogy szőrösen vagy csupaszon lenne könnyebb az életetek, akkor próbáljátok ki a téli időszakban, amikor senki sem látja (csak a pasik…). A lényeg, hogy nektek tetsszen az, amit a tükörben láttok! Ne akarjatok megfelelni sem a pasiknak, sem pedig a társadalomnak. Mindegy, hogy szőr vagy nem szőr, úgyis a belső számít igazán.

Mi a véleményetek a szőrös lábakról?

Ajánlott cikkek