Lélek

Mit üzen nekünk a kakiját a pasija elől rejtegető lány története?

„El kell mondanom egy sztorit. A kakimról szól” – indítja a több ezer megosztást megélt tweet-folyamot a fiatal kanadai csajszi, Makela alias _blotty. A többi már történelem: két nap alatt a világ összes vezető híroldala megosztotta a történetet, és a kakiját a retiküljében rejtegető lány világszenzáció lett.

vous - 2016.03.25.
Mit üzen nekünk a kakiját a pasija elől rejtegető lány története?

Mi is ez az egész?

A fiatal lány, Makela a Twitteren elmeséli, hogy egy élelmiszerboltban találkozott egy fickóval, aki randira hívta. A dolgok jól alakultak, ezért felment a srác lakására (ahol a csávó rögtön szerelmet vallott és ostromolni kezdte, tipikus). „Magabiztos, nyugodt, bátor nő vagyok… így nem jelentett gondot, hogy elmenjek a vécére kakilni. Ez hatalmas hiba volt. A vécét nem tudtam lehúzni” – indul a dráma, amit mára már a fél világ lekövetett.

Szegény csaj szenvedett egy ideig, hogy megszabaduljon a bélsártól, de bármit is csinált, egy darabka széklet mégiscsak a kagylóban maradt. Ekkor már tudta, hogy túl régóta matat a klotyón, muszáj valamit tenni:

„Aztán beugrott. Pontosan tudtam, mit kell tennem. Fogtam egy kis vécépapírt, és kihalásztam a kakidarabkát a vécéből. Ahogy ez megvolt, rájöttem, hogy nincs tervem. Mit csináljak vele? Mégsem hagyhatom ott. De ekkor már tiszta pánikban voltam, mert tudtam, hogy most már tutira túl régóta vagyok bent. Szóval, hoztam még egy rémes döntést. Az egyetlen dolgot, ami eszembe jutott. Becsomagoltam a cuccot több réteg vécépapírba, és a táskámba tettem.”

Ezután ott ültek a kanapén, smárolgattak, a fickó kedvesen udvarolt, és a lány szépségét dicsérte. Miközben a szerencsétlen ott reszketett, hogy mikor derül ki, hogy „valami bűzlik”… nem Dániában, hanem a retiküljében. Makela kétségbeesésében a nővérének is küldött pár SMS-t, aki azt tanácsolta, hogy menjen ki cigizni, és szabaduljon meg a terhelő csomagtól a ház előtt.

„Tina… szerelmes belém… de azt hiszem, soha nem tudok a szemébe nézni” – írta a tesójának szegény rémült csaj.

Itt megjegyezném: vigyázzatok, ha egy pasi az első randin szerelmet vall, általában az is „szar ügy”, szinte biztos, hogy kamuzik.

Végül a helyzetet az oldotta meg, hogy néhány órával később a srác is elment vécére, és jól hallhatóan lehúzta azt. Így aztán a történet főhőse újra bevonult, és végre elbúcsúzott táskája terhelő tartalmától.

„Ez az egész nagyon ciki volt. De most komolyan: ne igyatok kávét randi előtt, jobb, ha álmos az ember, mintha kakit kellene rejtegetnie a táskájában” – zárta a tweet-folyamot Makela a fantasztikus, happy endbe hajló konklúzióval.

Hogyan került a köztudatba Makela története?

Oké, a sztori kapcsán nyilván felmerül, hogy talán kamu – például egy érdekes médiakísérlet, hogy hányan osztják meg a kaki-történetet, és miként reagálnak az emberek –, ettől függetlenül viszont maga a tálalás a médiában eléggé beszédes:
 

  • Egy bátor nő egy darab kakit rejtett a táskájába, miután nem tudta lehúzni a vécét a randin (Mashable)
  • Botrányos első randis kakilós sztorit oszt meg a szexi lány! (Daily Star)
  • „Eddig a szexi csaj voltam, most a kakis csaj vagyok”: A nő, aki nem tudta lehúzni a vécét randizás közben elmeséli, hogyan rejtette a bélsárt a táskájába, amiből Twitter-szenzáció lett (Daily Mail)
  • Ez a hősies nő a táskájába rejtette a kakit, mert a randipartnere vécéjét nem tudta lehúzni (The Frisky)
  • A Twitteren osztja meg kakilós horrorsztoriját a nő, és zseniális (Elite Daily)
  • A gyönyörű nő első randin kakilós rémálma szenzáció lett (Death and Taxes)

…és még sorolhatnánk.

A tanulság egészen döbbenetes: igen, a nők is kakilnak, mi több, a gyönyörű, szexi nők is, és… hát, néha előfordul, hogy erre egy vonzó pasi jelenlétében is sor kerül. Miért is lepődünk meg ezen, és szégyenkezünk, mintha kakilni csak szőrös, pocakos kamionsofőrként lehetne?

És ti hogy álltok ezzel az egésszel?

A ciki sztorikat mindenki szereti, mert nincs olyan ember, aki ne élt volna még át valami igazán zavarbaejtőt (ez azért megérdemel még egy posztot, várjátok ki a végét). Bevallani, hogy zavarunkban, izgalmunkban, lámpalázunkban valami eszméletlenül gáz dolgot tettünk, nos… ez valóban igényel némi hősi vénát.

De helló, azért ideje egy kicsit lehozni a szexi és gyönyörű nőket is a csillagokból: minden egészséges ember szokott vécére járni, és ebben semmi, de semmi szégyellnivaló nincs.

Makela vallomása azért is érdekes, mert azzal, hogy derülünk rajta és beszélünk róla, kicsit tisztul bennünk a kép, hogyan is állunk a hasonló sztorikhoz, és mi vajon könnyedén felvállaljuk-e, hogy szólunk a pasinak, hogy egy kis technikai segítségre volna szükségünk a fürdőszobában.

Szóval persze, jó móka a kakihelyzetről olvasni, de a cél azért az, hogy többé senki se kerüljön hasonló szituációba, vagyis ne kelljen szégyenkeznie a világ egyik legtermészetesebb, leginkább magától értetődő dolga miatt…

Az egyik fent idézett cikkek egyike alatt az egyik kommentelő elmesélte: „Az öcsémnek egyszer egy gyönyörű, fiatal, törékeny barátnője volt. Miután a lány először nálunk aludt, reggel nevetve jött ki a konyhába, ahol a szüleimmel ültünk: elnézést – mondta –, de rám jött a hasmars, és nagyon eldugítottam a vécét… Kérhetnék egy kis segítséget? Mind nevettünk, és ez a csaj volt a család kedvence évekig.”

És ti hogy álltok a fürdőszobahelyzettel? Szorongtok ilyesmi miatt, vagy már gond nélkül felvállaljátok akár az első randin, első ottalváskor is, hogy bizony ti sem fényevőként fotoszintetizáljátok a tápanyagot?

Címkék: #ciki #randi #twitter #wc
Ajánlott cikkek