Egyéb kategória

Egy házi praktika, amivel a legmakacsabb olajos foltot is kiszedhetitek a ruhátokból

Szerintem az első dolog, amit anyukám megtanított a konyhai dolgokról, hogy ha olajjal dolgozom, akkor csak és kizárólag 10 réteg kötényben tegyem, vagy olyan ruhában, ami már kukára van ítélve, vagyis ami olyan, mintha tehén szájából rángatták volna ki.
vous - 2016.03.28.
Egy házi praktika, amivel a legmakacsabb olajos foltot is kiszedhetitek a ruhátokból

Biztosan ismeritek az érzést, mikor finom olajos, zsíros husit esztek, és a lakoma végeztével sápadtan veszitek észre, hogy egy zsírfolt terjeng a kedvenc pólótokon vagy a nadrágotokon. Tuti eszetekbe jut anyukátok sokatmondó arca: háát, kislányom, nem tudom, ez kijön-e belőle…

Forrás:
pixabay

Van egy jó hírem: KIJÖN!

Méghozzá egy egészen egyszerű és őrült módszerrel, amihez mindössze egyetlen krétadarabra lesz szükségetek. A krétával nagyon alaposan dörzsöljétek át az olajos foltot, majd egyszerűen csak mossátok ki. A kréta elnyeli a zsírt, a mosás pedig eltávolítja a maradékot!

Most pedig nyugodtan csapjatok egy jó zsíros vacsorát!

Még több házi praktikára vagytok kíváncsiak? Itt megtudhatjátok, hogyan tüntessétek el a bútorok lábnyomait, de arról is írtam nektek, hogyan mossatok úgy, hogy ne eresszen színt a kedvenc pólótok, de azt is elárultam, hogyan hosszabbítsátok meg a sálatok élettartamát.

Ajánlott cikkek