Egyéb kategória

Gyerekek legviccesebb kifogásai az alvás ellen

Talán mindannyian emlékeztek, hogy gyerekként mennyire nem szíveltétek az alvást. Minek aludni, ha helyette sokkal szórakoztatóbb dolgokat is csinálhattok? – gondoltátok akkor. Most viszont már sajnáljátok azokat az anyukákat, akik alig várják, hogy a csemetéjük elaludjon, és legyen egy szabad percük önmagukra is. Most elhoztuk nektek néhány anya vallomását arról, hogy mik a gyerekek legviccesebb ürügyei a szundikálás ellen.

vous - 2020.04.29.
Gyerekek legviccesebb kifogásai az alvás ellen

Tény és való, kiskorában senkinek sem tartozik az alvás a kedvenc elfoglaltságai közé. Valószínűleg régen ti is próbáltátok megúszni a délutáni csendes pihenőt, és különféle kifogásokat kerestetek az anyukátoknak vagy az óvó néniteknek, hogy miért is olyan fontos fent maradnotok. Mi és a Toilets aren't for Turtles blog írója, Rachel hoztunk nektek egy listát a legviccesebb kifogásokról, melyektől garantáltan hátast fogtok dobni. Íme a kedvenceink!

1. Annyira, de annyira fázom!

Forrás:
www.pexels.com

Fázik, úgyhogy még egy takaró kell neki. De nem az, amelyik otthon van, az kell neki, amit egy bolt kirakatában látott.

2. Már megint korog a pocim!

Tíz perce evett, de annyit, mint egy madár, akármennyire is erőltettétek, hogy egyen többet. Elé rakjátok az ebédet. Az nem jó, csak azt a sütit hajlandó megenni, amit a hétvégén sütöttetek. Persze hogy pont elfogyott. Ebből így nem lesz alvás…

3. De már rég reggel van, anya!

Forrás:
www.pexels.com

Az a gond, hogy tényleg reggel van, de még hajnali öt sincs. Visszafektetitek, nagy nehezen újra alszik. Naná, hogy ti nem tudtok visszaaludni, úgyhogy irány kávét főzni!

4. Nincs meg a macim!

Micsoda? Már megint melyik veszett el? Ja, hogy az, ami már fél éve eltűnt. Most, amikor eljött az alvás ideje, hirtelen eszébe jutott, hogy elhagyta. Nagyszerű, megint bábozhattok neki, míg annyira unalmas nem lesz, hogy elalszik rajta.

5. Apával akarok aludni!

Forrás:
www.pexels.com

Nagy örömmel mondanátok, hogy legszívesebben most ti is vele aludnátok, de ez nyilván nem lenne valami célravezető. Nincs itthon apa, el kell magyarázni neki, hogy egyedül kell aludnia. Elkezd sírni, mert most rájött, hogy egész nap nem látta apát. Meg kell nyugtatni valahogy. Nem megy. Jó, akkor nem kell aludni, csak hagyja abba a pityergést. És mintha mi sem történt volna, szalad vissza a játékokhoz. Bámulatos!

Ajánlott cikkek