Egyéb kategória

Az egykori szupermodell bevallotta: mellrákkal küzd

Janice Dickinson egykori szupermodell bevallotta: mellrákkal küzd. A Topmodell leszek! zsűritagja szerint még időben észrevették a daganatot.
vous - 2016.03.29.
Az egykori szupermodell bevallotta: mellrákkal küzd

A 61 éves exszupermodellt, Janice Dickinsont március elején mellrákkal diagnosztizálták. Janice egy rutinvizsgáltra ment, amikor orvosa észrevett egy csomót a mellében. Az exmodell a Daily Mailnek beszélt a betegségről.

A doktor úr azonnal észrevette, hogy valami nem stimmel, azt mondta, ezt minél előbb ki kell vizsgálni.

Forrás:
AFP

Janice saját bevallása szerint optimista típus, de amikor a doktor megérintette a borsó nagyságú csomót, már tudta, hogy baj van, mivel fájdalmat is érzett.

Bingó, rákos vagyok!

Janice bátran néz szembe a betegséggel, azt mondja, ez sem tartja vissza attól, hogy idén nyáron hozzámenjen vőlegényéhez. Azt azonban elismerte, hogy az élete gyökeresen megváltozott a diagnózis óta.

Ez még mindig elég sokkoló. Nagyon félek, de nem hagyom, hogy ez határozza meg az életem.

Teszteljétek itt, mekkora nálatok a mellrák kockázata!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.