Egyéb kategória

Mém lett A szökés sztárjából: súlyos titkot osztott meg a múltjáról

Wentworth Miller, A szökés sztárja egy róla készült internetes mém kapcsán elárulta, többször is öngyilkos akart lenni. Kicsit kiakadt.
vous - 2016.03.29.
Mém lett A szökés sztárjából: súlyos titkot osztott meg a múltjáról

A 43 éves meleg sztárról egy olyan mém készült, amiben a sorozatbeli testalkatát hasonlították egy olyan fotóhoz, ami saját elmondása szerint élete egyik legrosszabb időszakában készült. A színész nem hagyta szó nélkül a mémet, és Facebook-oldalán válaszolt a gúnyos képre.

Today I found myself the subject of an Internet meme. Not for the first time. This one, however, stands out from the…

Közzétette: Wentworth Miller – 2016. március 28.

Találtam magamról egy internetes mémet. Ez már nem az első ilyen, de a mostani kiemelkedik a többi közül. 2010-ben félig-meddig visszavonultam a színészkedéstől, ami után nem annyira törődtem a külsőmmel, több okból..

Wentworth Miller elmondta, a nehéz időszakban az egyetlen öröm az evés volt számára, és most, amikor újra látta a „piros pólós” képet, eszébe jutott a küzdelme. Majd a színész egy nem várt bejelentést tett.

Hajlamos vagyok az öngyilkosságra.

Az evés rabjává vált színész képtelen volt feldolgozni az elhízásáról szóló cikkeket, mentális válságba került.

Hosszú történet…Túléltem, és most boldog vagyok!

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja az ingyenesen hívható 116-123-as vagy 06 80 820 111-es telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ajánlott cikkek