Egyéb kategória

Szuperhősök igenis léteznek: sztárok, akik a valóságban is életet mentettek

Hősködnek, repülnek és halhatatlanok. Megszokhattuk, hogy a filmvásznon a színészek gyakorlatilag elpusztíthatatlanok és tökéletesek. De képzeljétek, ezek a dolgok nem mindig csak a filmekben történnek meg. Vannak olyan sztárok, akik a valóságban is igazi szuperhősök.
vous - 2016.03.29.
Szuperhősök igenis léteznek: sztárok, akik a valóságban is életet mentettek

Élnek Hollywoodban olyan hírességek, akik nemcsak a filmekben mentenek életet, a valóságban is hétköznapi hőstetteket hajtanak végre. Legutóbb Jamie Foxx mentett meg egy autóbalesetet szenvedő fiút, viszont nem ő az egyetlen, aki életet mentett már.

Jennifer Lawrence

2012 júniusában Jennifer Lawrence egy ájult nőhöz hívta ki a 911-et, és egészen addig mellette maradt, amíg meg nem bizonyosodott arról, hogy minden rendben van a lánnyal.

Forrás:
giphy.com

Dustin Hoffman

Hasonlóan Jennifer Lawrence-hez, a színész is mentőt hívott egy ájult futóhoz a londoni Hyde Parkban. És természetesen ő is megbizonyosodott arról, hogy a futóval minden rendben lesz.

Harrison Ford

Mindenki Indiana Jonesa 2001-ben egy 13 éves eltévedt kiscserkésznek segített a Yellowstone Nemzeti Parkban.

Forrás:
giphy.com

Kate Winslet

Az Oscar-díjas színésznő 2011-ben az Irene hurrikán alatt segített egy 90 éves néninek kijutni egy égő házból. Ez tényleg nagyon hősies tett volt.

Ryan Gosling

Őszexisége 2011-ben akadályozott meg egy utcai verekedést. Hm… Ismert színészként ez igazán bátor cselekedet volt.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.