Egyéb kategória

Minden nő olyan férjet érdemelne, mint amilyen Hugh Jackman

Hugh Jackman nemsokára 20. házassági évfordulóját ünnepli szerelmével, és nagyon úgy tűnik, hogy minden rendben van a 47 éves híresség életében. Sőt, több, mint rendben, hiszen nemrég egy igazi hőstettet is végrehajtott.

vous - 2016.03.31.
Minden nő olyan férjet érdemelne, mint amilyen Hugh Jackman

Hugh Jackman több jelmondatot is követ a mindennapjai során, azonban életében a legfontosabb szerepet a felesége, Deborra-Lee Furness tölti be, így nem csoda, hogy róla szól életfilozófiája is. Eszerint: „Boldog feleség, boldog élet.” Úgy tűnik, ez a mantra nagyon jól működik a házasságukban, hiszen lassan már húsz éve élnek teljes boldogságban és harmóniában – írja a People magazin.

Őszintén mondhatom, hogy egyre csak jobb és jobb lesz. Ő a legjobb dolog, ami csak történhetett velem

– nyilatkozta a neves művész az Ellen DeGeneres Show-ban.

A sztár amellett, hogy rajong a feleségéért, szerető családapának és hétköznapi hősnek is bizonyul. A közelmúltban, pontosan húsvét hétvégéjén, Hugh és családja Sydney tengerpartján üdült, amikor a dagály miatt egy ember veszélybe került, azonban a sztár hősiesen helytállt. Az X-Menből elhíresült Farkas először az ismeretlen úszót segítette ki a vízből, majd utána 15 éves fiát, Oscart is kimentette a habok közül. Kedvencünknek hála, mindenki épségben megúszta az áradatot.

Így nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy Jackman nemcsak a filmekben, de a valóságban is egy igazi hős.

Ám az tudjátok, hogy nem ő az egyetlen sztár, aki életet mentett? Emcsi összeszedte nektek, kik azok a hírességek, akik nemcsak a filmvásznon szuperhősködnek!

Ajánlott cikkek