Minden nő olyan férjet érdemelne, mint amilyen Hugh Jackman

Minden nő olyan férjet érdemelne, mint amilyen Hugh Jackman

Hugh Jackman nemsokára 20. házassági évfordulóját ünnepli szerelmével, és nagyon úgy tűnik, hogy minden rendben van a 47 éves híresség életében. Sőt, több, mint rendben, hiszen nemrég egy igazi hőstettet is végrehajtott.

Hugh Jackman több jelmondatot is követ a mindennapjai során, azonban életében a legfontosabb szerepet a felesége, Deborra-Lee Furness tölti be, így nem csoda, hogy róla szól életfilozófiája is. Eszerint: „Boldog feleség, boldog élet.” Úgy tűnik, ez a mantra nagyon jól működik a házasságukban, hiszen lassan már húsz éve élnek teljes boldogságban és harmóniában – írja a People magazin.

Őszintén mondhatom, hogy egyre csak jobb és jobb lesz. Ő a legjobb dolog, ami csak történhetett velem

– nyilatkozta a neves művész az Ellen DeGeneres Show-ban.

A sztár amellett, hogy rajong a feleségéért, szerető családapának és hétköznapi hősnek is bizonyul. A közelmúltban, pontosan húsvét hétvégéjén, Hugh és családja Sydney tengerpartján üdült, amikor a dagály miatt egy ember veszélybe került, azonban a sztár hősiesen helytállt. Az X-Menből elhíresült Farkas először az ismeretlen úszót segítette ki a vízből, majd utána 15 éves fiát, Oscart is kimentette a habok közül. Kedvencünknek hála, mindenki épségben megúszta az áradatot.

Így nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy Jackman nemcsak a filmekben, de a valóságban is egy igazi hős.

Ám az tudjátok, hogy nem ő az egyetlen sztár, aki életet mentett? Emcsi összeszedte nektek, kik azok a hírességek, akik nemcsak a filmvásznon szuperhősködnek!