Egyéb kategória

Töltsetek el két percet ezzel az apró férfival, hogy jobb legyen a napotok!

Biztos veletek is előfordult már, hogy rossz napotok volt és még a szobában lévő kaktuszt is jobban szerettétek, mint saját magatokat. Mi, VOUS-lányok is vagyunk így ezzel néha, és pont egy ilyen napon találtunk rá Seanra és erre a videóra.
vous - 2016.03.31.
Töltsetek el két percet ezzel az apró férfival, hogy jobb legyen a napotok!

Sean Stephenson motivációs tréner és terapeuta, aki osteogenezis imperfectában, azaz üvegcsontúságban szenved, a csontjai könnyen törnek és emiatt nem is fejlődtek ki rendesen. Nos, Sean így született és nem sok jót jósoltak neki az orvosok, ám ő úgy döntött, változtat a sorsán. 17 évesen kezdett el motivációs beszédeket tartani, de itt nem állt meg, az egyetem ideje alatt már Bill Clinton gyakornoka volt a Fehér Házban.

2001-ben politikatudományból diplomázott és ekkor jelent meg első könyve is Hogyan lehet egy fiatal sikeres: valóra váltva a fiatal felnőttek álmait címmel. A sok pozitív visszajelzés és megkeresés hatására döntött úgy, hogy visszaül az iskolapadba, hogy képzett pszichoterapeuta legyen. Második könyve 2009-ben jelent meg Szabadulj meg a DE szócskától: hogyan hagyd abba önmagad akadályozását és állj ki magadért címmel.

Sean nagyon pozitív személyiség és ez ragadós, mi már fél percnél fülig érő szájjal néztük a videóját, garantáltan nektek is jobb kedvetek lesz tőle!

Két perc Seannal

EGY SIKERES EMBERSean Stephenson 36 éves, terapeuta és motivációs szónok. 91 cm magas, csontjai extrém törékenyek, tolószékkel közlekedik. 2012 óta házas.Sean az osteogenesis imperfecta nevű betegséggel született, amelynek következtében csontjai nem elég erősek és rosszul is fejjlődtek. Már a szülés is szinte minden porcikáját összetörte, az orvosok nem gondolták, hogy életben maradhat. Túlélte, de meglehetősen keserves fiatalkor állt előtte.17 évesen kezdett motivációs beszédeket tartani. Innentől az útja meredeken ívelt felfelé: a DePaul Egyetem elvégzése közben már Bill Clinton gyakornoka volt a Fehér Házban. 2001-ben diplomázott politikatudomány szakon és rögtön meg is jelent első könyve „Hogyan lehet egy fiatal sikeres: valóra váltva a fiatal felnőttek álmait” címmel.Beszédeit egyre többen hallgatták és hamarosan sokan kértek tőle személyes életvezetési tanácsot is. Ekkor döntött úgy, hogy megszerzi a pszichoterapeutai végzettséget. Doktoriját a klinikai hipnózisból írta.2009-ben jelent meg második könyve „Szabadulj meg a <> szócskától: hogyan hagyd abba önmagad akadályozását és állj ki magadért” címmel.2012 óta él együtt szép és fiatal feleségével Mindie Knisszel. Egy-egy előadásával 5-8 millió forintnak megfelelő összeget keres.Facebook oldala: https://www.facebook.com/Sean.LivingAtCause/?fref=tsWeboldala: http://seanstephenson.com/(Ha szeretnél még hasonló videókat látni, ne felejtsd el lájkolni az oldalamat!)

Közzétette: Ágoston László – 2016. március 29.

Ajánlott cikkek