Vége a szenvedésnek! Így pucolhattok krumplit pillanatok alatt

Vége a szenvedésnek! Így pucolhattok krumplit pillanatok alatt

Na, ki gyűlöl közületek krumplit hámozni? Meg úgy egyáltalán bármit is? Ugye, hogy ugye? Ha valamivel, a krumplihámozással szerintem hadifoglyokat lehetne vallatni.

Már a narancshámozás is felér egy rémálommal, bár arra már mutattunk nektek nem is egy, hanem kettő szuperhatékony módszert, kár, hogy ez nem alkalmazható minden hámozandó gyümölcsre és zöldségre. Eszter az én kérésemre megosztotta velem a gránátalma-pucolás nagy titkát, én pedig – dobpergés, trombitaszó – a krumplihámozásra hoztam nektek egy eszméletlen király módszert.

Mától nemcsak narancs- és gránátalma-, hanem krumplihercegnők is lehettek ezzel a krumplihámozó módszerrel!

Nincs többé hámozóval összekaszabolt ujj!

A lényeg annyi a PureWow videója szerint, hogy a krumplit, miután felteszitek főni, és készre fő, jeges vízbe teszitek 5 percre. Utána pedig szinte a kezetekbe ájul a héja. Zseniális!