Egyéb kategória

Gyönyörű Down-szindrómás nő lett a szépségipar új modellje

A szépség belülről fakad és kifelé irányul. Ezt bizonyítja a Beauty & Pin-Ups hajápoló márka új kampánya, aminek reklámarca egy nagyon különleges lány. A cég nemrég mutatta be Katie Meade-t, a lenyűgöző 32 éves Down-szindrómás modellt, aki korábban paralimpiai sportoló volt.
vous - 2016.04.05.
Gyönyörű Down-szindrómás nő lett a szépségipar új modellje

Katie különlegessége nemcsak a szépsége, hanem a magabiztossága is. Levetkőzve a gátlásokat Down-szindrómás modellként a szépségipar sűrűjébe vetette magát – tudtuk meg a Mashable cikkéből. Kenny Kahn, a Beauty & Pin-Ups ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta a kampányról:

Ahogy elindítottuk a terméket, egy teljesen hagyományos pin-up reklám körvonalazódott a fejünkben. Aztán amikor megalkottuk a nevét, egyértelmű volt, hogy Katie maga hordozza igazán a jelentését.

Forrás:
Beauty & Pin Ups

A „Fearless” névre hallgató új hajápoló terméket kifejezetten száraz, töredezett hajkoronára tervezték, ami rettenthetetlen bátorsággal száll szembe a nők egyik legnagyobb szépségápolási problémájával épp úgy, ahogy Katie magabiztosságával és őszinte szeretetével a világ Down-szindrómával felállított képzeteivel szemben.

Az, hogy jól érzem magam a bőrömben arra késztet, hogy jól is nézzek ki – ez a mottóm!

Forrás:
Beauty & Pin Ups

Madeline Stuartról, a Down-szindrómás lányról készült címlapfotókat láttátok már? Nem? Akkor katt!

Ajánlott cikkek