Egyéb kategória

Számoljatok le végleg a mitesszerekkel! – hoztunk pár tuti módszert

Azok az apró fekete pöttyök az arcunkon, amik a tükörből néznek vissza ránk annyira bosszantóak. A mitesszerek nemcsak a tizenévesek problémái, hanem kortól függetlenül megjelenhetnek – mint a pattanások előfutárai.
vous - 2016.04.06.
Számoljatok le végleg a mitesszerekkel! – hoztunk pár tuti módszert

Sajnos a mitesszerek eltávolításához nem elég megnyomkodni a bőrünket. Több kell ahhoz, hogy végleg megszabaduljunk tőlük, mint az ujjunk és a tükör. Ehhez hoztunk most nektek néhány sikeres tippet az Allwomenstalk segítségével, mielőtt nagyobb kárt okoznátok a bőrötöknek a nyomkodással, mint a mitesszerek.

Szalicilsav

Az egyik legjobb módja, hogy megelőzzétek a mitesszereket, ha befektettek egy jó adag, vény nélkül kapható szalicilsavba, ami egyébként is megtalálható minden pattanástalanító készítményben. Arra azonban vigyázzatok, hogy dehidratálja a bőrt, így mindenképpen alaposan kenjétek be hidratáló krémmel utána az arcotokat.

Forrás:
giphy.com

Hámlasztás

A hámlasztás elengedhetetlen feltétele a tökéletes bőrnek. Azzal, hogy időközönként eltávolítjuk a bőrünk legfelső rétegét, segítünk a sejtmegújulásnak és a pórusok tisztán tartásának és ezáltal megelőzzük a mitesszerek kialakulását. Ehhez használjatok tökéletes arcmaszkot!

Sminkeltávolítás

Arról már írt nektek Emcsi korábban, hogy milyen súlyos következményei lehetnek a sminkben alvásnak, úgyhogy fogadjátok meg a tanácsát és MINDIG mossátok le alvás előtt a festéket!

Forrás:
giphy.com

Hidratáció

Bár a zsíros bőr jó táptalaja a mitesszereknek, a hidratáció mégis egy olyan dolog, amit mindenféleképpen szükséges megtennünk a bőrünk épségéért. Egy dologra viszont figyeljetek: olyan terméket válasszatok, ami olajmentes és pótolja a bőr nedvességét.

Házi praktikák

Sok esetben több ezreket spórolhatunk a jól bevált házi praktikákkal, viszont nincs az az összeg, ami megéri a saját bőrünk tönkretételét. Ha találtok egy jó otthon kivitelezhető ötletet, mielőtt tesztelnétek nézzetek utána az eredményeknek, véleményeknek. Például kövessétek Andi tanácsait, ha arcmaszkon gondolkodtok!

Vigyázzatok a bőrötökre!

Ajánlott cikkek