Ötven ember, egyetlen kérdés: hány évesek lennétek a legszívesebben?

Ötven ember, egyetlen kérdés: hány évesek lennétek a legszívesebben?

Minden életkornak megvan a maga varázsa – a baj csak az, hogy nem értékeljük. Gyerekként felnőttek akarunk lenne, felnőttként visszavágyunk az oviba, ha pedig már őszülni kezdünk, nyomban visszasírjuk a húszas éveinket. De gondoljátok át: ti hány évesek lennétek most a legszívesebben?

A Jubilee Project készített egy videót, melyben 50 különböző életkorú embernek tesznek fel egyetlen kérdést: Ha akárhány éves lehetnél, melyik életkort választanád?

A gyerekek persze idősebbek akartak lenni, mert szerintük egy csomó „kiváltság” a korral jár, például a bulizás. Az idősebbek szívesen visszautaztak volna a húszas éveikbe. De egy 67 éves néni válasza világított rá a legfontosabb dologra.

Objektum doboz

Emlékeztet minket arra, hogy minden életkornak megvan a maga varázsa, különlegessége és előnyei. A fontos az, hogy éljük meg a pillanatokat és értékeljük azt, amink van.

Mindig igyekeztem túljutni az életemen. Emiatt a legtöbb évemben van egy folt. Nem akarjuk, hogy úgy éljük le az életünket, hogy sajnálkozzunk... én a legtöbbször azt sajnálom, hogy nem éltem a pillanatnak.