Tanuljátok meg, mit mond az autótok! – infografika csajoknak

Tanuljátok meg, mit mond az autótok! – infografika csajoknak

Nőként a műszerfalon eligazodni pontosan olyan, mint férfiként egy hatalmas bevásárlóközpontban megtalálni egy boltot. Nem könnyű! Ha pedig nem ismerjük kellőképpen az autónk jelzéseit, észre sem vesszük, hogy négykerekű barátunk már jó ideje segítségért kiált.

Hiába használjuk az autónkat nap mint nap, van, hogy mégis olyan jelzés villan fel a műszerfalon, amit talán egyszer, ha láttunk életünkben – a KRESZ tankönyvben. Éppen ezért összegyűjtöttem a műszerfal legfontosabb ikonjait, hogy könnyen eligazodjatok, ha baj van!

Forrás:
Karácsonyi Panka

Grafika: Karácsonyi Panka

1986 óta foglalkozom a világgal. Kezdetben fal-zsírkrétarajzokkal kápráztattam el a szüleimet, ebből aztán egy nem kimondottan egyenes út vezetett idáig. Mielőtt tervezőgrafikusként diplomáztam volna, tanítóképzőbe jártam, díszlet- és jelmeztervezést tanultam, és azóta is autodidakta módon szippantom magamba, ami éppen megtetszik. Ennek köszönhetően a fotótól a dizájntáska-tervezésen át a filmes kellékig sok mindent készítettem már munkám során, és izgatottan várom, mit hoz a jövő. Munkáim egy részét itt találjátok.