Egyéb kategória

A szőrös láb tényleg megment a szextől az első randin?

Van az a rész az Így jártam anyátokkal című sorozatban, mikor Robin randizik, és direkt nem borotválja le a lábát, hogy ne fulladjon vad orgiába az este. Aztán...
vous - 2016.04.10.
A szőrös láb tényleg megment a szextől az első randin?

Naná, hogy szerez valahonnan egy borotvát, kivonul a mosdóba, és nekiáll szőrteleníteni, mert itt és most, ha törik, ha szakad, márpedig szex lesz. Ennél a résznél amúgy halkan felsikítottam, hogy nem, ez nem lehet igaz, de az az igazság, hogy de, ilyet csinálunk, jó esetben nem a pasi borotvájával.

Körbe is kérdeztem a lányismerőseim között, hogy valaha folyamodtak-e ehhez a védekezési módszerhez, vagy egyáltalán hallottak-e erről a jelenségről. Kata azt meséli, volt egy srác, akiért nagyon odavolt, jól alakultak a dolgok, de cikinek érezte volna, ha rögtön nekiesik.

Egyszerűen a neveltetésemből adódott, és tudtam, hogy ha nem vagyok tükörsima mindenhol, még ha el is csábulok, nem lépünk át egy bizonyos határon: a nadrág nem került le rólam egész végig.

Forrás:
pexels

Bea elmondta, hogy egyszer volt egy ilyen ötlete, de nem vált be.

„Szerencsére nem jártam sikerrel, felejthetetlen éjszaka volt, azóta is együtt vagyunk, és látott már pihésebben is, szóval nem tragédia. Akkor egyébként fel sem tűnt neki, később beszéltünk róla, és nem értette, miről van szó.”

Dia úgy gondolja, ez hülyeség, elmondása szerint ő inkább az ösztöneire hagyatkozik.

Ha úgy éreztem, hogy most olyan a hangulat, akkor nem problémáztam azon, hogy ribi vagyok-e vagy sem, másrészt általában a pasikat ez nem nagyon szokta visszatartani, és szerintem a nők közül sem mindenkit.

Bianka még csak nem is hallott a szőrös védekezésről.

„Ez nekem tök új. Soha nem jutott eszembe, és nem csináltam ilyet. Mondjuk én alapból háklis vagyok arra, hogy alaposan szőrtelenítsem magam, télen-nyáron.”

Ti mit gondoltok erről?

Ajánlott cikkek