Test

Belőletek is lehet pár hét alatt IRONGIRL – Szuper edzésterv, amit a kezdők is bírni fognak

A futáshoz nem elég a motiváció és a profi futószett, nélkülözhetetlen egy jól kidolgozott edzésterv is. Takács Nóra tavaly már bebizonyította, pár hét alatt fel lehet készülni egy futóversenyre, idén a VOUS-lányokon a sor. Megmutatom, mi milyen edzéstervet követünk, hogy felkészülten állhassunk a rajthoz július 31-én.
vous - 2016.04.08.
Belőletek is lehet pár hét alatt IRONGIRL – Szuper edzésterv, amit a kezdők is bírni fognak

Egy jó edzésterv fokozatosan készíti fel a szervezetet a terhelésre, így nem meglepő, hogy a kezdeti időszakban gyakori a futás és a gyors séták váltakozása. Mielőtt belevágtok a gyakori edzésbe, ne feledjétek, hogy ne erőltessétek meg magatokat! Minden futással töltött nap után tartsatok pihenőnapot, hogy elkerüljétek a sérüléseket!

Az IRONMAN 70.3 Budapest Triathlon Club csapata egy szuper edzéstervet állított össze nekünk és nektek, ami segítségével felkészülhettek a júliusi megmérettetésre. Ha pedig havonta egyszer szeretnétek velünk és a felkészítő csapattal együtt edzeni, tartsatok velünk a második Jónő-futáson!

Forrás:
VOUS

Mi is az az IRONGIRL?

„Kizárólag hölgyek számára meghirdetett futás. Egy könnyen teljesíthető táv, ezért a kezdő futóknak is ideális megmérettetés” – fogalmazzák meg a versenyt néhány szóban a szervezők az IRONMAN Budapest oldalán, ahol még többet megtudhattok a programról.

  • A verseny időpontja: 2016. július 31.
  • A verseny távja: 6 km
Ajánlott cikkek