Egyéb kategória

Ismerjétek meg a boldog és kiegyensúlyozott nők titkát!

Reggel ülünk az irodában a befejezendő dokumentumaink felett, és úgy érezzük, soha nem fogunk végezni a melóval. A mai napban nincs semmi, amitől egy kicsit is jó kedvünk lehetne. Aztán belibben a jól öltözött, vidám, energikus kolléganőnk, aki úgy viselkedik, mintha megnyerte volna a lottóötöst. Hogyan csinálja?!
vous - 2016.04.14.
Ismerjétek meg a boldog és kiegyensúlyozott nők titkát!

Hála a PureWow cikkének, a következő naptól kezdve mi lehetünk ezek az energiabomba munkatársak, akikre a többiek irigykedve néznek. Elhoztuk nektek azokat a tuti tippeket, amiket betartva azzá válhatunk, akire eddig irigykedtünk az irodában.

A hála gyakorlata

Későn ébredtetek, mindössze 20 percetek van magatokra, ráadásul több száz olvasatlan e-mail vár, a mosatlan tányérok tömkelegéről nem is beszélve. Csak nyugalom! Ahelyett, hogy egyből stresszesen indítanátok a napot, adjatok hálát annak a húsz percnek, amit magatokkal tölthettek. Zárjátok ki a stresszt, és igyatok egy forró teát, zuhanyozzatok egy jót, vagy lapozzátok át a kedvenc magazinotokat. Ha jól indul a reggel, jó lesz a napotok is!

Forrás:
pexels.com

Napi mozgás

A kiegyensúlyozott emberek titka, hogy legalább 30 percet mindennap szánnak a mozgásra. Nemcsak a fürdőruhaszezon közeledte miatt, hanem mert a mozgás kikapcsol a felszabadított endorfinoknak köszönhetően. Nyugodtak és boldogok lesztek, miután ledobjátok az edzőcipőt.

Elegendő alvás

Sokáig fenn maradni a kedvenc sorozatunk miatt tényleg boldogsággal tölt el – míg fel nem kelünk fáradtan és nyűgösen a kialvatlanság miatt. Állítsunk fel egy rendszert az alvásban, vagy kövessük Nóri tippjeit a tökéletes alvásért, hogy megfelelő hangulatban teljenek a napjaink.

Forrás:
pexels.com

Aggodalom nélkül

Csak azért, mert a főnök ránk förmedt valami apróság miatt, még nem kell az egész napunkat leverten és negatívan töltenünk. Engedjétek, hogy a jó energiák végigáramoljanak a testeteken és a munkátokon, és próbáljatok meg minden interakciót pozitívan és boldogan kezelni.

Néha legyünk mi az elsők

Az állandó rohanás, másoknak való megfelelés és segítség jó dolog, de csak bizonyos határokon belül. Szánjunk egy nap legalább fél órát magunkra úgy, hogy közben kizárjuk a külvilágot. Sétáljunk a szabadban, olvassunk egy jó könyvet, vegyünk egy forró fürdőt. Higgyétek el, ha ti kiegyensúlyozottak és boldogok vagytok, ennek a család is örülni fog!

Na, máris jobb, ugye?

Ajánlott cikkek