Egyéb kategória

A legjobb oldalak, amiket minden szexuálisan aktív nőnek csekkolnia kell!

Ha szexről van szó, úgy gondolom, soha nem lehetünk eléggé jól informáltak. Ebben a folyton változó világban mindig akad valamilyen újdonság ezzel a témával kapcsolatban. Annak érdekében, hogy semmiről se maradjatok le, elhoztam nektek olyan szexszel foglalkozó oldalakat, melyek megmutatják a szexuális élet mind komolyabb, mind szórakoztatóbb oldalát.

vous - 2016.04.11.
A legjobb oldalak, amiket minden szexuálisan aktív nőnek csekkolnia kell!

Mindig is érdekelt, milyen az, amikor bőrruhát vesztek fel az esti hancúrozás előtt? Vagy éppenséggel a nemi betegségekkel kapcsolatban vannak kételyeitek? A szex valamiért tabutémának számít, pedig úgy gondolom, hogy manapság éppen az a jó, ha beszélünk róla és tudunk minden csínjáról-bínjáról. Most olyan oldalakat és tippeket hoztam nektek, melyek pont ezekben a témákban nyújtanak segítséget minden korosztály számára.

1. Szexjátékok

Forrás:
www.istock.com

Ha kedvesetekkel mókás párnak vélitek magatokat, de nem mertek elmenni a helyi szexshopba, nyugodtan rendeljetek online. Például ha régóta vágytok rá, hogy valamilyen szexjátékot kipróbálhassatok, itt a remek lehetőség, ugyanis az Intimcenteren, a Szexboxon vagy a Diamondsexshopon olyan széles a kínálat, hogy én konkrétan belepirultam! Ezeken az oldalakon mindent megtaláltok, amire csak vágytok!

2. Szexuális úton terjedő betegségek

Ha szexuálisan aktívak vagytok, ezt az oldalt véletlenül se hagyjátok ki! Az STD, az Ahaprogram és a Genoid oldaláról mindent megtudhattok a szexuális úton terjedő betegségekről és azok tüneteiről. Rá is kereshettek bizonyos betegségekre, ami alapján könnyedén meg tudjátok állapítani, hogy szenvedtek-e bármelyiktől is. Ha esetleg egy tünet is igaz rátok, azonnal keressétek fel az orvosotokat!

3. Fogamzásgátlás

Mindenki jól ismeri az aranyszabályt, ha szex, akkor óvszer. Ha szeretnétek megismerni a különböző típusú óvszereket és síkosítókat, akkor a Durex a ti oldalatok! Embere válogatja, ki melyiket szereti, úgyhogy ha ínyencek vagytok itt az idő csemegézni kicsit a kínálatból. Ha más fogamzásgátlók érdekelnek, akkor látogassatok el a Fogamzásgátlásra, ahol mind a hormonális és nem hormonális módszerekről tájékozódhattok. A Gondtalanfogamzásgátlást pedig azoknak ajánlom, akik szeretnék megtudni, hogy az általuk használt fogamzásgátlónak milyen mellékhatásai vannak, fognak-e hízni tőle, vagy mekkora eséllyel alakulhat ki náluk trombózis.

4. Tiniterhesség és a biztonságos szex

Forrás:
www.istock.com

A Tinivagyok oldala a tinédzser terhességekről, az Egycsónakban pedig a biztonságos szexről ad felvilágosítást. Ha bármilyen kérdésetek van a szexuális életetekkel kapcsolatban, ezeken az oldalakon nagy valószínűséggel megtaláljátok rá a választ. A Tinivagyok egy kamaszambulancia elérhetőségét is megadta, így vészhelyzet esetén azt is bármikor felkereshetitek!

5. Szexiskedés

Vannak helyek, ahol a szexi fehérneműkön és egészen extrém kiegészítőkön keresztül a pajzán ajándékokig mindent megtaláltok. De tényleg mindent! Ebben a témában Erotikashow-t, a Larasecretet és a Dreamfashiont ajánlom minden huncut csajszinak, akik nem szégyenlősek. Ezek az oldalak a szexualitás végtelen kincstárai!

Címkék: #oldal #szex #tippek
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.