Egyéb kategória

Kendall Jenner combtőig kötözött szandálban érkezett az MTV Movie Awardsra

Szombatra virradó éjjel megrendezték a 2016-os MTV Movie Awards-díj-kiosztót, melynek két nagydumás házigazdája Kavin Hart és Dwayne „The Rock” Johnson volt. Ám mégsem ők voltak a középpontban, a hölgyek most is ellopták a show-t.
vous - 2016.04.10.
Kendall Jenner combtőig kötözött szandálban érkezett az MTV Movie Awardsra

Az MTV Movie Awards abszolút győztese a fekete. Rengeteg sztárcsaj tutira ment, és fekete ruhában jelent meg a díjátadón, ezért összegyűjtöttük nektek az est legmegosztóbb szereléseit.

Az leg-leg-legvitatottabb szettet Kendall Jenner viselte. Ruhája leginkább egy fekete hollóra emlékeztet. Gótikus szerelését megbabonázta egy combtőig feltekeredő szandállal. Volt is baja vele rendesen, hiszen le-le csúszkált a madzag a lábáról. Bár az összhatást tekintve nagyon jenneres volt, nekünk ez a szett most nem jött be.

Gigi Hadid nadrágkosztümje viszont igazán sikkesre sikerült, frufruja megidézte a ’90-es éveket. Kendall mellett Cara Delevingne is jelmezesdit játszott, ő macskanőnek öltözött, bár azt mindenképpen díjazzuk, hogy ő is nadrágot húzott. A halálosabb iramban legújabb főgonosza, Charlize Theron igazán visszafogottan gálázott, egy térdig érő, „mutatok is valamit, meg nem is” ruhában jelent meg. Tőle többet vártunk.

Rebel Wilson pedig egy visszafogott fekete ruhában érkezett, ami annyira átlagos volt, hogy talán észre sem vettük volna. Egy dögös nadrágban nekünk jobban bejött volna.

Kendall Jenner

Forrás:
AFP

Hopp, lecsúszott…

Forrás:
AFP

Gigi Hadid egyenesen a ’90-es évekből

Forrás:
AFP

Cara Delevingne, a macskanő

Forrás:
AFP

Charlize Theron csipkében

Forrás:
AFP

Rebel Wilson visszafogottan

Forrás:
AFP

Ajánlott cikkek