Egyéb kategória

Ha hétvégi kiruccanásra készültök, a bőrönd lezárása előtt fussátok át a listánkat!

Tipikusan az a lány vagyok, aki mindig mindenből többet pakol, ha hosszabb útra megy, főleg ruhák esetében vagyok reménytelen. De be kell vallanom, sokszor nagyon nehéz az agyontömött táskát elcipelni a célig. Ti is így vagytok ezzel? Tanuljátok meg velem együtt, mit NEM szabad beletenni a bőröndbe.
vous - 2016.04.16.
Ha hétvégi kiruccanásra készültök, a bőrönd lezárása előtt fussátok át a listánkat!

Azt már Nina összegyűjtötte nektek, melyek azok a dolgok, amik nem hiányozhatnak a táskátokból, így az utazásnál sem, viszont most a PureWow-tól remek tippeket kaptam az utazás körüli pakolással kapcsolatban. Az is fontos, hogy mit nem szabad bepakolnunk. Mutatom, miket hagyjatok mindenképp otthon.

Cipő, amiben fáj a lábatok

Sokszor estem már abba a hibába, hogy a legszebb, legmenőbb cipőmben mentem kirándulni vagy nyaralni, nehogy már ne mutassam meg az új szerzeményem! Majd utána napokig nyafogtam, hogy mennyire fáj a lábam, és milyen sebes… Ne essetek ebbe a hibába! Ne a divatos, hanem a kényelmes lábbelit válasszátok az útra, főleg, ha túrázni is mentek – később meg fogjátok köszönni magatoknak.

Nehéz könyvek

Mit ér a nyaralás a kedvenc könyvetek nélkül, igaz? Én személy szerint mindig feleslegesen cipeltem el, mert vagy nem volt időm olvasni, vagy ha lett is volna, inkább pancsoltam a vízben, mondván, hogy otthon is tudok olvasni. Ha mindenképp szükségetek van olvasnivalóra, itt az ideje végigfutni a vékonyabb kisregényeiteket, amelyek nem „nehézsúllyal” rendelkeznek.

Bikini, amiben nem érzitek jól magatokat

Forrás:
pexels.com

Ott már valami nem stimmel, ha otthon a fürdőszobatükör előtt nem érzitek jól magatokat a fürdőruhátokban. Nem árulok el nagy titkot: felesleges elcipelni, úgyis egy másikra fogtok végig vadászni.

Túl sok ruha

Tanuljatok az én hibámból, és próbáljatok kevesebb ruhát pakolni. Az tény, hogy számolni kell a rossz időjárással is, de egy divatosabb dzsekivel könnyen kiküszöbölhetitek az esős időt. Számoljátok ki, hány napra mentek, és CSAK eggyel több napra való ruhát pakoljatok. Hiszen azért számolnotok kell apró balesetekkel is…

Tisztálkodószerek

Forrás:
pexels.com

Általában ha utazásra vagy kirándulásra készültök, gondolom, nem egyedül mentek. Ha ez így van, fogjatok össze a párotokkal, barátnőtökkel vagy akivel egy szobában lesztek, és osszátok fel, ki mit visz! Rengeteg helyet megspórolhattok így a táskátokban.

Dolgok a tökéletes frizurához

Tudom, fontos az, hogy mindennap jól álljon a hajatok. A hajszárító, hajvasaló/hajcsavaró esetében ugyanaz a helyzet, mint a tisztálkodószerekkel: döntsétek el, ki mit hoz el otthonról, lehet, hogy épp nem nektek kell cipelnetek a hajszárítót. 😉

Nasi, sör és társai

Nem kérdés: ráértek majd ott bevásárolni minden rágcsálnivalóból és innivalóból.

Ha még nem döntöttétek el, hova utazzatok idén, és van rá lehetőségetek, ide menjetek! Ha pedig épp hosszú út előtt álltok, Takács Nóra is tippekkel áll rendelkezésetekre a pakolás terén is.

Ajánlott cikkek