Ilyet még nem láttatok! Fekete esküvői ruhában állt oltárhoz a menyasszony

Ilyet még nem láttatok! Fekete esküvői ruhában állt oltárhoz a menyasszony

Egy beauty blogger, Sophie Cachia fekete esküvőt tartott. Az egyedi színválasztással pedig elérte, hogy mindenki a ruhájáról beszéljen. A díszlet, sőt a koszorúslányok is feketébe borultak, de a menyasszony ruhája mindent vitt!

Amikor egy, a 20-as éveiben járó nő elképzeli az esküvőjét, akkor a szemet gyönyörködtető fehér ruha szinte biztos, hogy szerepel a vágyak között. A kivételek közé tartozik Sophie Cachia beauty blogger, aki soha nem szeretett volna olyan lenni, mint a többiek. Az ő választása a fekete ruhára esett.

Nemcsak a nap főszereplője, hanem a koszorúslányok is fekete ruhakölteményekben voltak. Sophie nem érzi úgy, hogy ezzel egy hagyományt tört volna meg, egyszerűen csak ezt szerette volna – írja a Daily Mail. Az Antony Montesano ruha sellőszabású, csipkés és ébenfekete színű volt. A ruhát pedig egy idén divatos, élénk színű csokorral koronázta meg. A legszebb csokorkölteményeket egyébként megcsodálhatjátok egy korábbi cikkemben.

Íme az ébenfekete esküvői ruha:

Ti választanátok fekete ruhát az esküvőtökre?

Április 14-e egyébként Koreában a Black Day ünnepe, így egy egész napot szenteltünk neki a VOUS-n is. Ha arról olvasnátok, hogyan tehetitek otthonosabbá a lakásotokat ezzel a színnel, akkor kattintsatok ide, ha pedig kíváncsiak vagytok arra, milyen híres filmcímekben szerepel a fekete, akkor arról ITT olvashattok!