Váratlan gyógymódot talált a migrénre egy édesanya

Váratlan gyógymódot talált a migrénre egy édesanya

Ha az embernek migrénje van, akkor szenvedést jelent a lüktető fejfájás mellett a tökéletes gyógyszer megtalálása is. Sokatok már inkább feladja, és úgy vagytok vele: „majd elmúlik”. Mielőtt azonban végleg belenyugodnátok, hoztunk nektek egy alternatívát, aminek még adhattok egy esélyt, hisz sose lehet tudni, nálatok talán pont ez válik majd be!

Eszter már részletesen megírta nektek, mi az a migrén, milyen tünetei vannak, és azt is, hogy semmi nem használ ellene. Egy Facebook-felhasználó segítségével most mégis megpróbálok javítani helyzeteteken, a kétgyermekes édesanya ugyanis egyenesen a gyerkőcök dolgai között talált rá a számára megfelelő megoldásra. A tünetmentesség nem garantált, de enyhíthető a fájdalom. Ráadásul ehhez semmilyen pirulára nem lesz szükség, csak egy kényeztető zuhanyra – írja a Popsugar.

A csodaszer egy babafürdető, a titka pedig az aromaterápiás keverék, aminek összetevői közt ott a rozmaring, az eukaliptusz és a mentol. Zuhanyzáskor hagyjátok magatokon körülbelül öt percen át, lélegezzétek be jó mélyen, végül pedig öblítsétek le!

Forrás:
www.giphy.com

Cathy Glaser, az amerikai Migrén Kutató Alapítvány elnöke, az Allure-nak adott interjújában szintén a mentol jótékony hatása mellett érvelt. Elmondta, hogy a munkájuk során már ők is többször felfigyeltek annak pozitív hatásaira. Ez azonban nem számít újdonságnak, hiszen a mentolt már évszázadok óta alkalmazzák a fejfájás elleni terápiák során a természetgyógyászatban.

Próbáljátok ki ti is az aromaterápiás fürdőt, előfordulhat, hogy semmilyen változást nem tapasztaltok, de akkor sem vesztettetek túl sokat, maximum a termék árát. A testeteknek pedig mindig jólesik egy kis kényeztetés.