Egyéb kategória

Egy feleség megható, első házassági évfordulóra írt levele

Jill Layton, a HelloGiggles szerzője a napokban ünnepelte első házassági évfordulóját feleségével. Az első év fordulópontja mindig különleges napnak számít, és bár nem akartak ajándékozást, csak egy közös utazást, mégis a babona kedvéért egy egyszerű, kölcsönös levéllel lepték meg egymást.
vous - 2016.04.18.
Egy feleség megható, első házassági évfordulóra írt levele

A történet különlegessége viszont csak most jön. Míg Jill azt feltételezte, hogy neje egy szép levelet ír arról, hogy mennyire szereti, teljesen más történt. A feleség a levelet Jill édesanyjának írta, aki két évvel a megismerkedésük előtt halt meg. Jill szerint, ha valaki meghal két dolog történhet: nem beszélünk többet a fájdalomról, vagy megőrizzük az emlékét azzal, hogy szeretettel beszélünk róla. Ő az utóbbit tette, ennek köszönhető, hogy felesége szeretettel gondol az édesanyjára, és biztos benne, hogy anyukája is szeretné párját.

Jöjjön a levél, amit a HelloGiggles oldalán tett közzé.

„Kedves Margie,

Én vagyok a te (csodálatos) menyed. Bízom benne, hogy már tudsz róla. Amit viszont nem tudsz, hogy mindennél jobban szeretem a lányodat. Az az ember, aki rajtam kívül még ennyire szerette, az te vagy. Amit el szeretnék neked mondani ezzel a levéllel Jillről, amit te nem ismersz, az pedig, hogy milyen ő feleségként.

Forrás:
pexels.com

Jill a legnagyobb szeretettel bíró, őszinte és gondoskodó nő a világon. És mint tudjuk, nagyon szórakoztató és vicces személyiség. Én pedig szerencsés vagyok, hogy lehetőségem volt, hogy feleségül vegyem egy éve pontosan ezen a napon. Remélem, látod odafentről, hogy mennyire boldoggá tesz engem, amikor belép a szobába, amikor megölel, amikor megfogja a kezem, amikor emlékeztet rá, hogy mennyire szeret, amikor játszik a kutyánkkal, amikor tojást süt nekem, amikor izgatott, amikor játszik velem, amikor a közös jövőnket tervezzük, amikor rám mosolyog, és még sorolhatnám.

Ő tesz engem nagyon-nagyon boldoggá.

A lányod egy csodálatos nő, és köszönöm, hogy azzá nevelted, aki nélkül nem tudom elképzelni az életem. Remélem, büszke vagy arra a nőre és feleségre odafentről, akivé vált általad.

Ő az életem szerelme, és már alig várom, hogy közös gyermekünk édesanyja lehessen. Ha már fele annyira tudjuk majd szereti, ahogyan te és Jill édesapja szerettétek a gyermekeiteket, sikeres szülők leszünk.

Köszönöm, hogy megadtad nekem ezt, örökké hálás leszek

Szeretettel, Becky”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.