Egyéb kategória

Jelenleg ezzel a három gyönyörű nővel jár Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio ismételten „beújított” egy nőt. Na, az is túlzás, hogy beújított, mivel újra egy régi kedvesével hozták szóba. A színész már annyi hölggyel kavar, hogy felsorolni is nehéz – persze mi azért megpróbáljuk. Vajon most is több vasat tart a tűzben egyszerre?
vous - 2016.04.18.
Jelenleg ezzel a három gyönyörű nővel jár Leonardo DiCaprio

Kétség nem fér hozzá, DiCaprio folyamatosan új nőkkel randizik. Pár hete megírtuk nektek, hogy egy gyönyörű Victoria’s Secret-modell a barátnője. Azelőtt Britney Spearsszel bandázott. Hónapokkal ezelőtt pedig a Golden Globe-díj-átadón Kate Winslet ölelte, aki cukin drukkolt is neki.

De most akkor hogy is van? Nemrég még arról számoltak be az amerikai lapok, köztük a Hollywood Life is, hogy az Oscar-gála után a modell Lauren Frazer Huttonnel töltötte az éjszakát a színész, miután megnyerte az aranyszobrocskát. Úgyhogy jelenleg ő az egyes számú barátnő Leo életében.

A második lány, akivel a színész állítólag jár, Chelsey Weimar. Nem is lepődnénk meg, ha ez igaz lenne, hiszen a gyönyörű nő Victoria’s Secret-modell, őket pedig Leo nagyon szereti.

Ám lehet, hogy az előző két „kapcsolatnak” már vége? Vagy csak talonba tette a modelleket Rihannáért? A US Weekly ugyanis már arról ír, hogy az Oscar-díjas színész és az énekesnő igencsak félreérthető helyzetben mutatkozott együtt a Coachella fesztiválon, amit képek is bizonyítanak. A páros korábban már járt együtt, így lehet, csak felelevenítették a régi szép emlékeket. És valljuk be: Rihannát sem kell félteni, ha pasizásról van szó.

Az újságok szerint Leonardónak több barátnője volt, mint díja, de ahhoz kétség sem fér, hogy megérdemelte az azt Oscart februárban!

Ajánlott cikkek