Egyéb kategória

Fülledt vallomások: a legőrültebb helyszínek, ahol már szexeltek párok

A legromantikusabb párok általában ágyban, párnák közt huncutkodnak a legtöbbször. Mi más szükséges a kellő izgalmi szint eléréséhez, mint pár mécses és halk zene? Ám vannak olyanok, akiknek ez már édeskevés, valami plusz kell a felfűtött állapothoz. Mondjuk egy nem mindennapi helyszín.
vous - 2016.04.18.
Fülledt vallomások: a legőrültebb helyszínek, ahol már szexeltek párok

A szex okozhat függőséget, lehet csodálatos, szenvedélyes, forró és néha vad. A spontán együttlétekkor nem számít, hol és mikor (lehet, az sem, hogy kivel), csak gyorsan történjen, és minél kevesebb textilben. Egy-egy váratlan alkalom után pedig csak ennyi csúszik ki a szátokon: „Atyaég! Ezt én valóban megtettem?” Néha azonban lehet, hogy pont ez kell ahhoz, hogy a kapcsolatotok igazán izgalmas maradjon.

Ha ti is vinnétek egy kis színt a szerelmeskedéseitekbe, vagy csak szeretnétek egy jót derülni, a Popsugar megkért néhány embert, hogy vallja meg, melyek voltak a legőrültebb helyek, ahol összebújtak a párjukkal.

1. Trambulin

Kezdésként egy viszonylag szolid eset, hiszen a szerelmesek a kertjükben felállított trambulinon kívánták meg egymást. Persze arról már nem meséltek, hogyan sikerült összehozni a dolgot a folyton rugózó eszközön.

2. Hűtőkamra

Egy bár konyhájának mélyhűtőjében esett egymásnak férj és feleség a karácsonyi partin. Ráadásul jelmezben. Apuci (felelősségre vonó) télapó, anyuci (rossz kis) ördög volt.

3. Temető

Biztosan haláli élmény volt. Kac-kac.

4. Tető

Komolyan képes valaki a szülei házának tetején szerelmeskedni? A válasz: igen. Egész biztosan a karácsonyi fények tehettek mindenről.

5. Templom

Egy párocska a gimiben két óra között nem bírt ellenállni egymásnak, így az iskola területén található templom keresztelőmedencéjében történt meg a „dolog”.

5 + 1 Kutyaház

Egy pár arról számolt be, hogy nem teketóriáztak, mikor a hölgy lehajolt, hogy megnézze, minden rendben van-e a kutyaházban, a pasija megkívánta, és szerencséjükre a kutya épp nem volt otthon.

Ajánlott cikkek